Άγιοι Βασίληδες της ΙΡΑ Σάμου έτρεξαν στους δρόμους της Σάμου για φιλανθρωπικό σκοπό!

ΝΕΑ ΙΡΑ on 31 Dec , 2015

Περισσότεροι από 100 πολίτες της Σάμου, ανάμεσα τους και μέλη της ΙΡΑ Σάμου φορώντας στολή Άγιου Βασίλη, έτρεξαν στους δρόμους της πόλης, σε έναν αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό όπου τα έσοδα διατέθηκαν στο κοινωνικό φαρμακείο.


Ντυμένοι με… χριστουγεννιάτικες στολές, οι δρομείς ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου και αφού διέσχισαν την παραλιακή λεωφόρο και τον εμπορικό δρόμο επέστρεψαν πάλη στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας για να τερματίσουν.

Όλα ήταν τέλεια στην εκδήλωση Santa Run Samos Νο 2 του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου στα πλαίσια της παραμυθούπολης με τα μέλη του ΕΟΠΣ Σάμου να έχουν οργανώσει Άριστα την εκκίνηση, την διαδρομή και τον τερματισμό! όπου κάθε μέλος που συμμετείχε παραλάμβανε στο χώρο του τερματισμού ένα αναμνηστικό μετάλλιο και τα συγχαρητήρια των διοργανωτών!

Στο χώρο του τερματισμού υπήρχε το σπιτάκι του Αστυνομικού Άγιο Βασίλη της ΙΡΑ Σάμου και το σπιτάκι με τα ζαχαρωτά, όπου ο πρόεδρος, Αβραμίδης Γεώργιος και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, μοίρασαν σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους Άγιο Βασίληδες και όχι μόνο, Σοκολάτες! Ζαχαρωτά! και διάφορα άλλα γλυκά Εδέσματα!.

Και του χρόνου να είμαστε καλά ευχήθηκαν με την λήξη και αυτής της δράσης όλα τα μέλη της ΙΡΑ Σάμου στον πρόεδρο Αβραμίδη Γεώργιο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ΙΡΑ Σάμου.

Η τ.δ. Καρδίτσας συγχαίρει τους φίλους της ΙΡΑ Σάμου για την εξαίρετη δράση.

samosanta1

samossanta

samossanta2

samossanta3

samossanta4

Rate this post