Άλμα Ζωής για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Η Τοπική μας Διοίκηση, σε συνέχεια ανάλογης δράσης που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια ‘χάρισε δύναμη’, αφού συγκέντρωσε και δώρισε για μια ακόμη φορά μια μεγάλη ποσότητα από κοτσίδες που έκοψαν από τα μαλλιά τους γυναίκες αστυνομικοί, μέλη των οικογενειών τους και φίλες της ένωσης μας από την Καρδίτσα.

Αυτή τη φορά αποδέκτης της δωρεάς ήταν ο σύλλογος Άλμα Ζωής – Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, όπου κατέληξαν συνολικά είκοσι επτά κοτσίδες μαλλιών, οι οποίες προορίζονται να γίνουν περούκες για γυναίκες που έχουν πληγεί από την επάρατη νόσο και λόγω των βαριών θεραπειών έχουν χάσει τα μαλλιά τους. Αυτή είναι μια ουσιαστική κίνηση υποστήριξης των γυναικών αυτών στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν παλεύοντας με την αρρώστια.

Ο Σύλλογος Άλμα Ζωής δραστηριοποιείται ενεργά τα τελευταία χρόνια υποστηρίζοντας με διάφορους τρόπους της γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, αξίζοντας εύσημα για γι’ αυτό και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση μας. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του συλλόγου και τις λεπτομέρειες δωρεάς μαλλιών μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.almazois.gr.

Τα μέλη και οι φίλοι μας συγκινητικά ανταποκρίνονται στην πρόσκληση της τοπικής μας, με αποτέλεσμα κάθε φορά ο αριθμός των κοτσίδων που δωρίζονται να είναι αυξημένος. Αυτή τη φορά όμως τις εντυπώσεις έκλεψε η μικρή εξάχρονη φίλη μας, η Μαρία – Ελένη, που πρόσφερε χαμογελαστή την κοτσίδα που έκοψε από τα μαλλάκια της. Ευχαριστούμε όλες αυτές τις κυρίες για την προσφορά τους και ευχόμαστε να έρθει σύντομα η στιγμή που αυτή η επώδυνη και θανατηφόρα ασθένεια  θα αποτελεί απλή ανάμνηση.

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                        Νικόλαος Γούσιας

5/5 - (1 vote)