ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ I.P.A.- ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΕΑ ΙΡΑ on 6 Jul , 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, μέλη της I.P.A..

Είναι γνωστό σε όλους σας, ότι στην Θεσσαλονίκη – Συγγρού 28 λειτουργεί ο Ξενώνας της I.P.A. και σας παροτρύνουμε όταν επισκέπτεστε την πόλη μας, να διαμένετε στον Ξενώνα.

Ο Ξενώνας είναι ιδιοκτησίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος I.P.A. όπως και η χρήση αυτού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ξενώνα, να απευθύνεστε στα γραφεία του Εθνικού Τμήματος I.P.A., στο τηλέφωνο 210-5227330.

Ως Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, έχοντας αυξημένο το αίσθημα της φιλοξενίας, αναζητήσαμε και σας παρέχουμε δύο εναλλακτικές για την διαμονή σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τις οποίες σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

 

1) HOTEL ΕΜPORIKON– Συγγρού 14 (λίγα μέτρα από τον Ξενώνα) τηλ. 2310-516666. Τιμή 15€ / άτομο με πρωϊνό. Ειδικότερα: Μονόκλινο 15€ – Δίκλινο 30€ – Τρίκλινο 45€. Όλες οι τιμές είναι με πρωϊνό, ενώ παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

Για περισσότερα δείτε: http://www.hotelemporikon.gr/portal/

 

2) HOTEL ROTONDA– Μοναστηρίου 97 (έναντι Σιδηροδρομικού Σταθμού) τηλ. 2310-517121. Τιμή 15€ / άτομο με πρωϊνό. Ειδικότερα: Μονόκλινο 15€ – Δίκλινο 30€ – Τρίκλινο 45€. Όλες οι τιμές είναι με πρωϊνό, ενώ παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

Για περισσότερα δείτε: http://www.hotelrotonda.com/gr

 

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για όλα τα μέλη της I.P.A. και για όσα άτομα συνοδεύονται από αυτούς. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της ταυτότητας I.P.A. (παλαιού ή νέου τύπου) στην οποία θα είναι επικολλημένο το stamps 2017 .

Κλείστε εγκαίρως τα δωμάτιά σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Ταμία της Τοπικής μας κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο τηλ. 6975909909

Το Εθνικό Τμήμα παρακαλείται για την δημοσίευση της προσφοράς στην ιστοσελίδα και στο περιοδικό «νέα της i.p.a.».

Επίσης όσες Τοπικές διαθέτουν ιστοσελίδα, παρακαλούνται για την δημοσίευση, καθώς και την ανακοίνωση με κάθε πρόσφορο μέσο στα μέλη τους.

SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος                                            ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος

5/5 - (1 vote)