Αρτοκλασία Απ. Παύλου προστάτη ΙΡΑ στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, Αγ. Αναργύρων Κρανιάς

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία του Απ. Παύλου προστάτη της ΙΡΑ στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην οποία συμμετείχαν μέλη της τ.δ. Καρδίτσας και τ.δ. Τρικάλων.

Από κοινού οι τοπικές διοικήσεις Καρδίτσας και Τρικάλων, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ,πραγματοποίησαν αρτοκλασία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς, στα πλαίσια της επετείου για την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Παρά τις δυσκολίες των ημερών οι φίλοι και τα μέλη των τ.δ. Τρικάλων και Καρδίτσας συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο ίδιο μέρος, κάτω από την σκέπη και ευλογία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Βασίλισσας και των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Ακολούθησε δεξίωση με προσφορά της Ενορίας και των τοπικών διοικήσεων Καρδίτσας και Τρικάλων Ι.Ρ.Α. όπου ο π. Νικόλαος συνεργάτης της Θρησκευτικής Υπηρεσίας και μέλος της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας δώρισε από μία εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας στις δύο τοπικές διοικήσεις.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας για την συμμετοχή, αλλά και την ενορία του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κρανιάς και π. Νικόλαο για την φιλοξενία.

DSC03264

DSC03273

DSC03283

DSC03293 (1)

DSC03299

Rate this post