Αυτή είναι η IPA!

Την 1η Μαρτίου η ιστορική μας Ένωση έγραψε άλλη μια χρυσή σελίδα, αυτή τη φορά στα γειτονικά Τρίκαλα. Πέντε τοπικές διοικήσεις, αυτές της Θεσσαλίας μαζί με τη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώθηκαν με τις ομάδες μπάσκετ που διαθέτουν και έλαβαν μέρος σε ένα τουρνουά μπάσκετ, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων. Έκτη ομάδα του τουρνουά ήταν αυτή της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων. Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Λάρισας που επικράτησε στον τελικό της ομάδας της τοπικής μας διοίκησης.

Όσον αφορά την εκδήλωση γενικότερα αυτή χαρακτηρίστηκε από την άψογη διοργάνωση που κατάφερε η τ.δ. Τρικάλων και την απαράμιλλη φιλοξενία που επιφύλαξε στους συμμετέχοντες. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών, τόσο από διάφορους φορείς και συλλόγους, όσο και από απλούς πολίτες που ενστερνίστηκαν το σύνθημα του τουρνουά «Βάζουμε καλάθια αγάπης – Γεμίζουμε καλάθια αγάπης».

Πολύς κόσμος πήγε, έστω και για λίγο, στο Κλειστό Γήπεδο των Τρικάλων και παρακολούθησε τους αγώνες, ανάμεσα στους οποίους όλοι οι εκπρόσωποι των επίσημων φορέων των Τρικάλων. Επίσης παραβρέθηκε ο νέος Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης Θεσσαλίας Υ/γος Δημήτριος Κοτσάφτης, ενώ πολύ τιμητική ήταν η παρουσία του Παγκόσμιου Γεν. Γραμματέα της ΙΡΑ κ. Γιώργου Κατσαρόπουλου. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι τοπικές διοικήσεις Ηρακλείου, Χανίων, Θεσπρωτίας, Σάμου, Αρκαδίας, Ξάνθης και το Εθνικό Τμήμα βοήθησαν από την πλευρά τους τη σημαντική προσπάθεια.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της ημέρας ήταν η βράβευση του κ. Ηλία Βασιλάκη, τ. Προέδρου της τ.δ. Θεσσαλονίκης, ενός ακούραστου και αφανούς εν πολλοίς εργάτη της ΙΡΑ και της ιδέας του «Servo per Amikeco».

Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας εκφράζει τα ειλικρινή συγχαρητήρια της στην τ.δ. Τρικάλων για την άψογη διοργάνωση που αποτελεί παρακαταθήκη για την επικείμενη διοργάνωση της 12ης Φιλικής Συνάντησης.

Επίσης συγχαρητήρια θερμά αξίζουν στις τ.δ. Λάρισας, Μαγνησίας και Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήραν μέρος σ’ αυτή τη σημαντική εκδήλωση. Την 1η Μαρτίου στα Τρίκαλα αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά και αναδείξαμε το μέγεθος και τις δυνατότητες της Ένωσης μας. Αυτή είναι η IPA, έτσι την ονειρευόμαστε!

basket1

basket00001

basket00002

basket00003