Αφιέρωμα ΙΡΑ Houses – IPA House Θεσσαλονίκης

Ο Διαχειριστής του ΙΡΑ Ηouse Θεσσαλονίκης είναι ο Αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και Γ΄Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ  Χριστόδουλος.

Πολλές φορές μέχρι τώρα μέλη της τοπικής μας διοίκησης, έχουν χρησιμοποιήσει τον ξενώνα και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι απο το κατάλυμα. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, καταστεί τον ξενώνα ιδανικό μέρος για την εξυπηρέτηση συναδέλφων, που θέλουν να επισκεφτούν την Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά τον διαχειριστή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για έναν απο τους πιο ευγενικούς και αγαπητούς στην οικογένεια της ΙΡΑ ανθρώπους που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην ιδέα του servo per amikeco και της ΙΡΑ. Ο Διαχειριστής του ΙΡΑ Ηouse εξυπηρετεί τους συναδέλφους – φίλους και τις οικογένειες τους χωρίς καμία αμοιβή.

Γενικά για τον ξενώνα.

Από την 14/6/1997, άρχισε να λειτουργεί ο Ξενώνας της Θεσ/νίκης. Το διαμέρισμα βρίσκεται, επί της οδού Συγγρού 28  (6ος όροφος), σε ένα κεντρικό δρόμο της Θεσ/νίκης. Ο ξενώνας της Θεσσαλονίκης, διαθέτει 4 δίκλινα δωμάτια, με κλιματισμό και T.V., παρέχονται όλα τα είδη όπως π.χ. κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες κ.λ.π.

Υπάρχει κοινό μπάνιο και δεύτερο WC. Επίσης υπάρχει κουζίνα η οποία διαθέτει ηλεκτρικό ψυγείο και όλα τα απαραίτητα κουζινικά σκεύη. Τέλος στον ξενώνα λειτουργεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ Wi Fi.

Ο ξενώνας αυτός, καθώς και όλοι οι μεταγενέστεροι Ξενώνες, εφ’όσον ξεκινήσουν, στη χώρα μας έχουν τον Κανονισμό Λειτουργίας, ο οποίος εγκρίθηκε από το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο στη Καστοριά.
Τα μέλη που θα χρησιμοποιήσουν τον ξενώνα πρέπει να εφαρμόσουν πιστά τον Κανονισμού Λειτουργίας του.
Στις κρατήσεις δωματίων υποχρεωτικά ακολουθείται σειρά προτεραιότητος. Η διαμονή στο Ξενώνα βασίζεται στην αυτοεξυπηρέτηση, όπως και σε όλους τους Ξενώνες της ΙΡΑ. Η είσοδος στο ΙΡΑ House επιτρέπεται μόνο στα μέλη της ΙΡΑ και τις οικογένειες τους.
Ο φιλοξενούμενος, θεωρώντας τον Ξενώνα σαν το σπίτι του, θα χρησιμοποιήσει το κάθε τι που βρίσκεται μέσα, έπιπλα ή σκεύη με σεβασμό και επιμέλεια, για να τα βρει ο επόμενος συνάδελφος στην ίδια κατάσταση και θέση που τα βρήκε, όταν μπήκε στον Ξενώνα.
Tιμή διανυκτέρευσης ανά άτομο 15 Ευρώ για τους ξένους συναδέλφους και 10 ευρώ για τους Έλληνες συναδέλφους.
Τέλος, να έχετε υπόψη ότι, η διαμονή στον ξενώνα δεν είναι δυνατόν να παραταθεί πέραν των 15 ημερών.
Διαχειριστής IPA HOUSE Θεσσαλονίκης
Tηλ. 00306975909909   Εmail: chistoschris@gmail.com
Ευχαριστούμε την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης για τα στοιχεία πού μας διέθεσε.  Σχετική σελίδα της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης μπορείται να δείτε εδώ.
img552housethessaloniki
img548
img549
img550
img551