Δωρεά απινιδωτή στο Δήμο Παλαμά απο τους Αστυνομικούς της Καρδίτσας

Την περασμένη Κυριακή αντιπροσωπεία της ΙΡΑ Καρδίτσας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά όπου, στο ημίχρονο του αγώνα Τιτάνες Παλαμά – Βίκος Ζαγοροχώρια, παρέδωσαν επίσημα στον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Σακελλαρίου τον φορητό ημιαυτόματο απινιδωτή που αγοράστηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν με αφορμή τον φιλικό αγώνα που έγινε στη μνήμη του συναδέλφου μας Υπαρχ/κα ΚΩΣΤΗ Δημήτριου, ο οποίος το Σεπτέμβρη του 2015 έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Ο αγώνας είχε γίνει μεταξύ της ομάδας μας και αυτής της Λάρισας στις 2 Ιουνίου 2016 στο ίδιο γήπεδο και η αγορά του απινιδωτή αποφασίστηκε κοινά μεταξύ των σωματείων μας και της οικογένειας του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, η οποία από την πρώτη στιγμή ζήτησε τα χρήματα να διατεθούν σε κάποιον ανιδιοτελή και κοινωνικό ή φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο απινιδωτής θα βρίσκεται στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, θωρακίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την υγεία των αθλούμενων και των φιλάθλων, ενώ αναμνηστική πλακέτα τοποθετήθηκε για να θυμίζει σε όλους τον συνάδελφο μας.

Με την ευχή να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ, ευχαριστούμε τον Δήμο Παλαμά και τη διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά για την αποδοχή και στήριξη της πρωτοβουλίας μας και τους συναδέλφους και φίλους που συνέβαλαν στη συγκέντρωση των χρημάτων.

Πρωτίστως όμως ευχαριστούμε την οικογένεια του Δημήτρη ΚΩΣΤΗ που μας έδωσε την δυνατότητα να τον τιμήσουμε προσφέροντας ταυτόχρονα αυτό το ελάχιστο, αλλά ουσιαστικό δώρο στην αθλητική κοινωνία του Παλαμά.

dsc_0071

dsc_0078

dsc_0080

????????????????????????????????????

5/5 - (1 vote)