Εβδομάδας Φιλίας που πραγματοποίησε η Τοπική Διοίκηση Ζακύνθου

ΝΕΑ ΙΡΑ on 23 May , 2017

Στα πλαίσια αναθέρμανσης της φιλίας με την Αδελφοποιημένη από το έτος 2004 Τοπική Διοίκηση Λάρνακας Κύπρου, η τοπική Διοίκηση Ζακύνθου υποδεχθήκε και φιλοξένησε στη Ζάκυνθο από 12 έως 16 Μαΐου 2017, αποστολή αποτελούμενη από σαράντα εννέα (49) άτομα συναδέλφους και φίλους τους.

Κατά την διαδρομή τους προς τη Ζάκυνθο, τους υποδεχθήκαμε μαζί με τον Πρόεδρος της Τ.Δ. Αχαΐας, κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αναστάσιο στο Ρίο Πατρών και ακολούθως μεταβήκαμε στο Αντίρριο όπου τύχαμε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Αιτωλίας κ. ΚΟΤΡΩΝΗ Κων/νο μαζί με όλο το Δ.Σ.

Μας προσφέρθηκαν αναψυκτικά και μας ξενάγησαν στον εκθεσιακό χώρο της γέφυρας, προβάλλοντας και το βίντεο κατασκευής της και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών.

Οι επισκέπτες μας διέμειναν στο ξενοδοχείο “MAJESTIC Hotel & Spa” στον Λαγανά Ζακύνθου, ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού και απόλαυσαν την φιλοξενία, την γαστρονομία και τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας, με μέριμνα της Τοπικής Διοίκησής μας και την συνδρομή του τουριστικού γραφείου Zante Travelmall, το οποίο πέραν από την ξενάγηση που έκανε στους εκδρομείς, μας διέθεσε και το τουριστικό λεωφορείο για την μεταφορά τους, καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής τους.

Την Κυριακή 14 Μαΐου παρατέθηκε στο χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου επίσημο δείπνο προς τιμή των φιλοξενούμενών μας με την συμμετοχή συναδέλφων του νησιού μας, παρουσία των Αρχών του νησιού μας και του Προέδρου της Τ.Δ. Κεφαλονιάς κ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Κων/νου και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και τιμητικών πλακετών.

Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως οι καλεσμένοι μας παρουσίασαν παραδοσιακούς Κυπριακούς χορούς και το χορευτικό συγκρότημα του Σαρακινάδου παρουσίασε παραδοσιακούς Ζακυνθινούς χορούς συνοδεία του καλλιτεχνικού συνόλου “Ιόνιον Κύμα“ υπό τη διεύθυνση του κ. Τιμόθεου Αρβανιτάκη και θα ακολούθησε γλέντι με ορχήστρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι αδελφοί μας από την Κύπρο αναχώρησαν για τον τόπο τους με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την φιλοξενία όσο και για τις ομορφιές του νησιού μας.

Η Τοπική Διοίκηση Ζακύνθου ευχαριστεί θερμά την Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Αχαΐας και Αιτωλίας, τον Ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου “MAJESTIC Hotel & Spa”, την ιδιοκτήτρια και ξεναγό του τουριστικού γραφείου Zante Travelmall, καθώς και όλους τους χορηγούς οι οποίοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδηλώσεως.

SERVO PER AMIKECO

Υπηρετώ δια της φιλίας”

1950

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΛΙΑ Γεωργία

Rate this post