Εγκαίνια του νέου αστυνομικού τμήματος Λίμνης Πλαστήρα

Την Κυριακή  16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου αστυνομικού τμήματος Λίμνης Πλαστήρα,  παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Τσουβάλα και του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημ. Αναγνωστάκη, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα θέματα αστυνόμευσης του Ν.  Καρδίτσας, εξήρε το έργο του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.A Καρδίτσας Ταξιάρχου κ. Βασίλη Καραπιπέρη.

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι κ.κ Τσουβάλας Κωσταντίνος Αντιστράτηγος Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Κοτσιάφτης Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ο κ. Δημήτρης Τσιαντής Δήμαρχος Δήμου Λίμνης Πλαστήρας και ο βουλευτής Ν. Καρδίτσας κος Λάππας.

Το νέο αστυνομικό τμήμα, στεγάζεται στο πρώην δημαρχείο αλλά και δημοτικό σχολείο Μορφοβουνίου, το οποίο παραχωρήθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή της ηγεσίας του στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πλήθος κόσμου. Παρέστησαν από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας ο Επιθεωρητής Β. Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Δραγατάκης, οι Αστυνομικοί Διευθυντές Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων κ.κ. Καραπιπέρης, Αγάκος, Τόλιος και Σπηλιόπουλος αντίστοιχα, όπως και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών σωματείων .

Την τοπική μας διοίκηση εκπροσώπησε ο β’ Αντιπρόεδρος Ηλίας Αρσενίου.