ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΙΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΕΑ ΙΡΑ on 25 Aug , 2016

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου παρουσιάστηκε η αναβαθμισμένη σύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων και εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου στο χώρο του Α.Τ. Αγίου Νικολάου η οποία με προσπάθειες των μελών της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Λασιθίου εξοπλίστηκε και παραδώθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου Ταξίαρχο κύριο Πετάση Εμμανουήλ.

Το Δ.Τ. της ΙΡΑ Λασιθίου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων –  δραστηριοτήτων μας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 η παρουσίαση της αναβαθμισμένης υπερσύγχρονης αίθουσας εκδηλώσεων – εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου στο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου (Ερ. Σταυρού 47 Αμμούδι). Μια σύγχρονη αίθουσα η οποία με τη φαντασία και το  μεράκι των μελών της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου της Δ.Ε.Α. αλλά και την σημαντική βοήθεια των χορηγών μας καταφέραμε να παροπλίσουμε και παραδώσουμε στον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου Ταξίαρχο κύριο Πετάση Εμμανουήλ για να μπορούν πλέον σε ένα φιλικό περιβάλλον να πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις των αστυνομικών  του Νομού μας αλλά και ημερίδες ενημέρωσης των συμπολιτών μας για θέματα που διέπουν το αντικείμενο της Αστυνομίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρο της Τ.Δ. Ηρακλείου κύριο Ζαχαριουδάκη Μανόλη, καθώς επίσης τον Διευθυντή της Δ.Α. Λασιθίου Ταξίαρχο κύριο Πετάση Εμμανουήλ τον Διοικητή του Ά.Τ. Αγίου Νικολάου κύριο Σπανουδάκη Σταύρο τους εκπρόσωπους  της Τ.Δ. Ηρακλείου κ. Ευάγγελο  Γαργανουράκη   και την κυρία Θεοδοσάκη Αριστέα, τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου κύριο Καρτσάκη Γεώργιο και τους εκπροσώπους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού  Αγίου Νικολάου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας.Την εταιρεία Europlan , την εταιρεία Mirum ,τον  Πολιτιστικό  Σύλλογο  Μέσα Λακωνίων , την εταιρεία  Mechanical Solution, την εταιρεία Κωτσόβολος  Αγίου Νικολάου ,το φωτογραφείο MD Photography , το κατάστημα PIAZZA Café , την επιχείρηση Germanos Αγίου Νικολάου ,το εργοστάσιο Επίπλων Ι. Κατσούλη ,την σχολή πολεμικών τεχνών  Ving Tsun Ακης Κουνελάκης , το φωτογραφείο Photo Center ,την επιχείρηση  Χρυσός gruppo cusine ,την  επιχείρηση  Τζαμιών  Δρακάκη – Πολυχρονάκη ΟΕΕ ,το κατάστημα  εμπορίας  χρωμάτων ΦΑΖΟΣ ΕΠΕ και το Ξενοδοχείο Μαυροφόρος  που με την καταλυτική βοήθεια τους καταφέραμε να επιτύχουμε το στόχο μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του τόπου μας που είναι πάντα κοντά στο έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών / Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου.

 

φωτο εκδήλωσης

 

φωτο εκδήλωσης2

Rate this post