2η Εθελοντική αιμοδοσία ΙΡΑ Καρδίτσας – Στήριξη πρωτοβουλίας αιμοδοσίας Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου

Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καλεί τα μέλη της στην 2η εθελοντική αιμοδοσία για την φετινή χρονιά η οποία και θα διαρκέσει από την Πέμπτη 22 Ιουνίου έως και την 29 Ιουνίου ημέρα εορτής του Αποστόλου Παύλου προστάτη του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ. 

Ταυτόχρονα στηρίζουμε την πρωτοβουλία αιμοδοσίας του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου, καλώντας τα μέλη μας να δώσουν εάν επιθυμούν αίμα στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου την 22 Ιουνίου από ώρες 09:00 έως και 13:00.

Τις άλλες μέρες και ώρες από 11:00 έως 13:00 μπορούν να μεταβαίνουν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας στο Τμήμα Αιμοδοσίας προσφέροντας αίμα.

Ο εθελοντισμός αποτελεί μορφή ενεργού συμμετοχής του πολίτη στα κοινά, με τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινής ζωής.

Εθελοντική αιμοδοσία σημαίνει ότι ο εθελοντής αιμοδότης προσφέρει το αίμα του χωρίς καμία πίεση, ανώνυμα, χωρίς αντάλλαγμα.

Η αιμοδοσία, αποτελεί την πιο μεγάλη πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη αλλά και τόσο χρήσιμη. Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου 2017.

Rate this post