Εκδήλωση στον Άγιο Αθανάσιο Πέρδικας – ΙΡΑ Θεσπρωτίας

ΝΕΑ ΙΡΑ on 28 Jun , 2017

Την Κυριακή 25-06-2017, στον Άγιο Αθανάσιο Πέρδικας, η Τοπική Διοίκηση Θεσπρωτίας, πραγματοποίησε την καθιερωμένη 3η ημερήσια εκδήλωση – barbeque.

Αρχικά τελέστηκε Ιερά Παράκληση στο Εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου, από τον Ιερέα ΤΖΟΒΑΡΑ Χρήστο.

Στη συνέχεια σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, τα 150 άτομα μέλη της Ι.Ρ.Α. με τις οικογένειές μας, είχαμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε, να συζητήσουμε, να φάμε, να πιούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με την ορχήστρα Άκη ΦΑΤΗΡΑ – Σπύρου ΝΤΟΥΣΚΑ – Γιάννη ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Διευθυντή της Δ.Α. Θεσπρωτίας Α/Δ΄ ΝΤΟΝΤΗ Ηλία, τον Διευθυντή της Υ.Α. Ηγουμενίτσας Α/Α΄ ΚΟΛΙΓΙΩΤΗ Νικόλαο, τον  Διοικητή του Α.Τ. Ηγουμενίτσας Α/Α΄ ΣΤΑΜΑΤΕΡΑΚΗ Νικόλαο, τον Γ΄ Αντιπρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Ιωαννίνων ΠΑΡΓΙΝΟ Χρήστο και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας ΝΑΚΟ Βασίλειο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ιερέα ΤΖΟΒΑΡΑ Χρήστο, στους συναδέλφους του Α.Σ. Πέρδικας και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και στους χορηγούς μας ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΞΕΝΟΣ», ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ  «ΠΑΝΤΑΖΗΣ», ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΓΟΥ «PENGUIN»

‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΡΗΣΤΟΥ Δημήτριος                       ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος

Rate this post