Με επιτυχία η εκδήλωση της ΙΡΑ Καρδίτσας

Το βράδυ της Τετάρτης 17/06/2015 μέλη, αλλά και φίλοι της τ.δ. Καρδίτσας της Διευθνούς Ένωσης Αστυνομικών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά στο κτήμα Χαλίλη.

Στα πλαίσια της επετείου των 50 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών η τ.δ. Καρδίτσας οργάνωσε την βραδιά, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της και των φίλων της.

Ο καιρός παρά το γεγονός ότι στην αρχή προκάλεσε ένα προβληματισμό, τελικά επέτρεψε την ολοκλήρωση της εκδήλωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι καλομαγειρεμένες γεύσεις και η καλή παρέα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για εποικοδομητικές συζητήσεις, συμβάλλοντας στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της τ.δ. Καρδίτσας.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την δυνατότητα να παίξουν στην μεγάλη παιδική χαρά του κτήματος, η οποία τους κράτησε «απασχολημένους» όλο το βράδυ. Η βραδιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη και τελικά άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνεχίζονται την Δευτέρα 29 Ιουνίου όπου από ώρες από 11:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας τμήμα Αιμοδοσίας, η 2η τακτική Αιμοδοσία της τ.δ. Καρδίτσας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί αρτοκλασία του Απ. Παύλου προστάτη της ΙΡΑ στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς στις 19:30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει δωρεάν πλούσιος μπουφές για όλους.

 

Η αφίσα των εκδηλώσεων.

afisa 3 ekdhloseis1

Η αφίσα των εκδηλώσεων

 

Rate this post