Στην Καρδίτσα βρέθηκε η ΙΡΑ Σερρών

Εκδρομή πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκεύη και Σάββατο η τ.δ. ΙΡΑ Σερρών στα Μετέωρα, την Λίμνη Πλαστήρα και στις πόλεις της Καρδίτσας και των Τρικάλων. Η τοπική μας διοίκηση είχε την χαρά να υποδεχθεί και να ξεναγήσει τους εκδρομείς στην πόλη μας.

Αρχικά οι φίλοι μας επισκέφτηκαν το Μουσείο Πόλης στο οποίο ξεναγήθηκαν από την κ. Άννα Παπαθεοχάρη την οποία και ευχαριστούμε, όπως ευχαριστούμε και την κ Φωτεινή Λέκκα υπεύθυνη του μουσείου.

Στη συνέχεια οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Αστυνομικό Μουσείο της πόλης μας, όπου τους ανέμεναν οι κ. Ελένη Αντωνίου και  κ. Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου εκ μέρους του ιδρυτή του μουσείου κ. Δημήτριου Καλιαντζή .

Στο χώρο του μουσείο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου. Οι φίλοι μας θαύμασαν το χώρο και τα εκθέματα και αφού προσφέρθηκαν αναμνηστικά από τον Νίκο Γούσια Γεν. Γραμματέα της τοπικής μας στον πρόεδρο της τοπικής διοίκησης Σερρών Στέργιο Μπάγκο αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου της ΙΡΑ Σερρών.

Σέρρες,   16/04/2018

                        ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Σερρών σε συνεργασία με το μουσικό της τμήμα, πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή την 13-14/04/2018, στα Μετέωρα Καλαμπάκας, στην Λίμνη Πλαστήρα καθώς και στις πόλεις Τρικάλων και Καρδίτσας.

Μας υποδέχθηκαν θερμά, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων και της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας. Ξεναγηθήκαμε στα υπέροχα Μετέωρα, στο Λαογραφικό Μουσείο Καρδίτσας καθώς και στο Μουσείο Αστυνομίας Καρδίτσας. Διανυκτερεύσαμε στον ξενοδοχείο “KOSTA FAMISSI” στην Καλαμπάκα.

Επιστρέψαμε όλοι στις Σέρρες με τις καλύτερες και ομορφότερες εντυπώσεις !!!!

          SERVO   PER  AMIKECΟ

   Ο  Πρόεδρος                  Ο Αν.Γεν.Γραμματέας                   ΜΠΑΓΚΟΣ  Στέργιος         ΚΩΔΩΝΑΚΗΣ Απόστολος