Εκπρόσωπος του Ε.Τ. στο συνέδριο της ΙΡΑ Μαυροβουνίου η τοπική μας διοίκηση

Με πρόσφατη απόφαση του το διοικητικό συμβούλιο του ελληνικού εθνικού τμήματος επέλεξε την τοπική μας διοίκηση, μαζί με την αντίστοιχη των Τρικάλων, ώστε να το εκπροσωπήσουν στο ετήσιο συνέδριο του αντίστοιχου εθνικού τμήματος του Μαυροβουνίου, που θα πραγματοποιηθεί από 1 – 4 Φεβρουαρίου.  

Η συγκεκριμένη επιλογή, που έγινε ως επιβράβευση της σημαντικής μας δραστηριότητας για το 2016, είναι ιδιαίτερα τιμητική και ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού μας Τμήματος για την απόφαση τους.

Αποτελεί για εμάς μια μεγάλη ηθική επιβράβευση και αποδεικνύει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο που περνάει μέσα από τον εθελοντισμό, την προσφορά, την δημιουργικότητα και οπωσδήποτε μέσα από τις ηθικές αξίες που πρεσβεύει η Ένωση μας.

Επίσης μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι εφαρμόζεται απόλυτα η απόφαση που έλαβε η Γενική Συνέλευση στο τελευταίο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Βραχατίου, να επιβραβεύονται οι βραβευμένες και δραστήριες τοπικές διοικήσεις με αυτό τον τρόπο, καθώς επρόκειτο για μια πρόταση που έφερε η τοπική μας διοίκηση και έτυχε αποδοχής από την πλειοψηφία των συνέδρων.

Από το Δ.Σ. της τοπικής μας επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος ο Γεν. Γραμματέας Νίκος Γούσιας.