“ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” Τ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΕΑ ΙΡΑ on 29 Mar , 2017

Η Περιφέρεια Κρήτης, η Δ/νση Αστυνομίας Ηρακλείου, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Τ. Δ. Ηρακλείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Ηρακλείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Λυκείου Ηρακλείου και το Γεν. Λύκειο Ασημίου,  διοργανώνουν  από κοινού τρεις (3) ενημερωτικές ημερίδες στα πλαίσια στοχευόμενης επικοινωνιακής δράσης, με σκοπό την ενημέρωση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας  επί συγκεκριμένων παραβατικών συμπεριφορών – φαινομένων  όπως  το cyberbullying, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την προστασία αυτών,  με θεματικό αντικείμενο “Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο” και θα απευθύνονται  σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Αστυνομικούς και συγκεκριμένα:

 

Τετάρτη 05/04/2017 – 11:00  Γενικό Λύκειο Ασημίου

Πέμπτη  06/04/2017 – 08:30  Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

                                     10:00  Κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ

(3ο Λύκειο Ηρακλείου)

 

Κεντρικός εισηγητής των εκδηλώσεων θα είναι ο Δ/ντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ μαζί με συνεργάτη του Αξιωματικό της ίδιας Υπηρεσίας.

Με την πίστη ότι η  ενημέρωση και η γνώση είναι η δύναμη για τους μαθητές, τους γονείς τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους Αστυνομικούς σας προσκαλούμε στις ενημερωτικές ημερίδες.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση μας.

 

 

Για την Τοπική Διοίκηση     

    Ο Πρόεδρος                                          H Γενική Γραμματέας

Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                            Έφη Φλουρή    

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΦΙΣΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Rate this post