ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με πρωτοβουλία της τοπικής μας διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και την συμπαράσταση της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας,  Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας , Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ν. Καρδίτσας,  Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δ. Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την 9η Ιουνίου 2016 στην Καρδίτσα, ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τα οφέλη συμμετοχής, στο Ταμείο  Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.).

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε.Δ. εκπροσώπησαν το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης, ο Πρόεδρος ΤΣΑΓΑΝΟΣ Ιωάννης , ο Αντιπρόεδρος ΓΟΥΣΙΑΣ Θεόδωρος, οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση και απάντησαν σε ερωτήσεις συναδέλφων, αλλά και ο οργανωτικός Γραμματέας κος ΛΙΤΣΙΟΣ Απόστολος ο οποίος έκανε την σχετική παρουσίαση.

Επίσης το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση, οι Δήμαρχοι ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ και ΣΟΦΑΔΩΝ κύριοι ΚΟΥΤΣΟΣ και ΣΚΑΡΛΟΣ.

Ο αντιπρόσωπος της τ.δ. Καρδίτσας στο Ταμείο κος ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης, με ερωτήσεις του βοήθησε στην διευκρίνιση διαφόρων ζητημάτων, σχετικά με τα οφέλη και το δικαίωμα  εγγραφής στο ταμείο.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας παρουσίαση των δράσεων της οποίας πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής κος ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ Παναγιώτης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν φυσικά και το συμβούλιο της τ.δ. Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) και ο πρόεδρος της κος ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος.

 

20160609_200933_1

O Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης κος ΤΣΑΓΑΝΟΣ και οι κοι ΓΟΥΣΙΑΣ, ΛΙΤΣΙΟΣ και ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ

20160609_200556_1

 

20160609_200632_11

 

 

 

 

20160609_201828_1

Ο Διευθυντής της Συναιτεριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κος ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ

enimerosh teatdea_web

Rate this post