Εντυπωσιακή παράσταση από το θέατρο “Όψεις”

Μια πραγματικά εντυπωσιακή θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  τα μέλη και οι φίλοι μας την  Παρασκευή 23/02/2018 στο θέατρο «’Οψεις» της πόλης μας.

«Η κυρία δε με μέλλει» του Βικτώριεν Σαρντού με σκηνικά και κουστούμια εποχής του 18ου αιώνα κατάφερε να μας μεταφέρει στην εποχή της Γαλλικής Επανάστασης,  περνώντας μηνύματα επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.

Οι ηθοποιοί με το πάθος τους συνεπήραν αμέσως το κοινό που χειροκρότησε, γέλασε, προβληματίστηκε, με τα όσα τα πρόσωπα και τα γεγονότα αφηγήθηκαν με τον δικό τους τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του θεάτρου «Όψεις» που για δεύτερη φορά έδωσαν μια παράσταση αποκλειστικά για εμάς και ιδιαιτέρως τον σκηνοθέτη Παύλο Βησσαρίου και την πρωταγωνίστρια Βασιλική Μακρή και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Εμείς δεν έχουμε παρά να μεταφέρουμε σε όσους γνωρίζουμε, το σημαντικό πολιτιστικό έργο που προσφέρουν στην κοινωνία της Καρδίτσας.

Τους ρόλους ερμηνεύσαν: Βασιλική Μακρή – Παύλος Βησσαρίου- Παναγιώτης Ασημακόπουλος – Λίλα Νταντάμη-Γωγώ Σακκά-Αποστόλης Χαλαβέτας-Ντίνος Παπαοικονόμου, Γιάννης Σταμούλης, Τασούλα Μαρκαντώνη. Σκηνοθεσία -Σκηνικά-Κοστούμια: Παύλος Βησσαρίου. Διασκευή-Προσαρμογή Κειμένου: Βασιλική Μακρή. Χορογραφίες: Γιάννα Πούλιου. Eκτέλεση Αντρικών Κοστουμιών: Βασιλική Μανώλη – Γυναικείων Κοστουμιών: Ντίνα Χανή.

5/5 - (2 votes)