Εορταστική εκδήλωση του Εθνικού Τμήματος την ημέρα του Αγίου Αρτεμίου

ΝΕΑ ΙΡΑ on 31 Oct , 2015

Με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη, τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Μαρούντα, τον Β΄Αντιπρόεδρο κ. Βλάσση Βαλατσό και το Γεν. Γραμματέα κ. Σπύρο Φώτογλου, πραγματοποιήθηκε την 20/10/2015 στην Αθήνα η κεντρική εορταστική εκδήλωση για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το Δελτίο Τύπου

20 Οκτωβρίου – Εορτή του Αγ. Αρτεμίου – Ημέρα της Αστυνομίας

Τιμήσαμε σήμερα 20 Οκτωβρίου τη μνήμη του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, ο οποίος αποτελεί διαχρονικό πρότυπο καθήκοντος για όλους μας.
Με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Τμήματος/ΙΡΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη, τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Μαρούντα, τον Β΄Αντιπρόεδρο κ. Βλάσση Βαλατσό και το Γεν. Γραμματέα κ. Σπύρο Φώτογλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η κεντρική εορταστική εκδήλωση για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Η αντιπροσωπεία μας παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Μεσογείων 96, στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, επίσημων προσκεκλημένων, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων και συνδικαλιστικών φορέων, τμημάτων των Δοκίμων Αστυφυλάκων και Υπαστυνόμων, συναδέλφων εν ενεργεία και αποστρατεία, καθώς και φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την συνεχιζόμενη προσφορά τους στην Κοινωνία, τους Πολίτες και στην Πατρίδα μας και τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά.

Αγιος Αρτεμιος

Αγιος Αρτεμιος1

Αγιος Αρτεμιος2

Αγιος Αρτεμιος3