Εορταστικό μήνυμα προέδρου Τ.Δ. Αθηνών Αττικής

ΝΕΑ ΙΡΑ on 4 Jan , 2020

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Πριν απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους σας προσωπικά για τη νέα χρονιά: Υγεία, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική και προσωπική πρόοδο.

 

Δεν είναι μόνο τυπικές οι ευχές που ανταλλάσουμε τέτοιες μέρες. Είναι τρόπος να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε την αγάπη στο συνάνθρωπό μας, αλλά και τη φροντίδα μας για την προκοπή ολόκληρης της κοινωνίας. Ότι νοιαζόμαστε για τους γύρω μας…

Ένας χρόνος τελειώνει και ένας νέος ξεκινάει σε λίγο. Και εκείνο που έχει αξία στο πέρασμα των χρόνων, είναι η πορεία του ανθρώπου να κινείται διαρκώς ανοδικά και ελπιδοφόρα, ως μία πορεία ατομικής και συλλογικής προόδου.

Το νέο έτος 2020, θα σηματοδοτήσει το άνοιγμα μιας νέας, αισιόδοξης περιόδου για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα Αστυνομικό ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας σε κάθε επίπεδο.

Ως νέος Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής θα προσπαθήσω να κάνω πράξη τις αρχές της Ένωσής μας και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να παράξουμε έργο κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό προάγοντας παράλληλα τη συναδελφικότητα, τη φιλία, την προσφορά τόσο μεταξύ των μελών μας, όσο και στη κοινωνία γενικότερα ως αναπόσπαστο κομμάτι της.

Εύχομαι από καρδιάς Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και αλληλεγγύη.

Servo per Amikeco – Υπηρετώ δια της φιλίας

Ο Πρόεδρος ΙΡΑ ΤΔ ΑΘΗΝΩΝ

Βλάσιος Βαλατσός

Rate this post