Επίσκεψη ΙΡΑ Θεσσαλονίκης στα Τρίκαλα.

ΝΕΑ ΙΡΑ on 4 Jan , 2020

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Θεσσαλονίκης την Κυριακή 29/12/2019, διοργάνωσε, μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε φιλικό αγώνα μπάσκετ της παιδικής ομάδας μπάσκετ της ένωσης μας με την ομάδα της ακαδημίας F.A.Τρικάλων (κατά την έναρξη του οποίου, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά μεταξύ των Διοικήσεων της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης & Τρικάλων, καθώς και με τον υπεύθυνο της ομάδας των Τρικάλων ΦΟΥΝΤΑ Γιώργο ), περιήγηση στην πόλη των Τρικάλων, γεύμα σε κέντρο εστίασης και το απόγευμα επίσκεψη στο φανταστικό κόσμο του ¨ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ¨,

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Δ. μας που έλαβαν μέρος στην εκδρομή, θέλουν να ευχαριστήσουν τον Γενικό Γραμματέα ΔΡΑΓΟΥΤΣΟ Βασίλη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ Γεώργιο και τον Β΄ Αντιπρόεδρο ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Αλέξανδρο της Τ.Δ. Τρικάλων, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της άφιξης μας, μέχρι και την αναχώρηση μας από την όμορφη και φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, ήταν δίπλα μας για ότι και αν χρειαζόταν.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα, που για μια ακόμη φορά απέδειξε τις σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο Τοπικών Διοικήσεων και τις θεμελιώδεις αρχές που πρεσβεύει το SERVO PER AMIKECO. 

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ  Χριστόδουλος                    ΚΑΝΕΛΛΗΣ  Διαμαντής

Rate this post