Επίσκεψη μελών του Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α. Πολωνίας στην Ι.Ρ.Α. τ.δ. Χανίων

ΝΕΑ ΙΡΑ on 6 Oct , 2016

Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων καλωσόρισε   και  έκανε γνωστή την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία της Κρήτης, στην αποστολή μελών του Εθνικού Τμήματος  Ι.Ρ.Α. Πολωνίας στην 7ήμερη επίσκεψή τους από  16-09-2016 έως 23-09-2016 στην πόλη των Χανίων. Ο Πρόεδρος  της Τοπικής Διοίκησης Χανίων μαζί με το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής αυτής  κ. Μουστάκα Κλεάνθη ,τους υποδέχτηκαν στον Αερολιμένα Χανίων και φρόντισαν για την μεταφορά-τακτοποίηση τους στο  ξενοδοχείο “ELECTRA” στo Καλαμάκι Χανίων.

Η αποστολή αποτελούνταν από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Bydgoszcz Πολωνίας Mr. Krzysztof Warchal που συνοδευόταν από την σύζυγο του Marita.

Με προσωπική μέριμνα του Προέδρου της Τοπικής μας Διοίκησης ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη Χανίων , στο Ενετικό λιμάνι και επισκέφθηκαν: α) το Βυζαντινό Μουσείο Χανίων β) Το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, γ) την ιστορική Δημοτική Αγορά ,την “καρδιά» της πόλης, καθώς επίσης δ) τους Τάφους των Βενιζέλων , ε) το Συμμαχικό Νεκροταφείο Κρήτης ,τα Γραφεία της Τοπικής μας Διοίκησης, αλλά και άλλα τουριστικά αξιοθέατα.

Την Κυριακή το βράδυ 18-09-2016  ,δοκίμασαν την παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία, σε ένα οικογενειακό  αδελφικό δείπνο που τους παρέθεσε ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης στην οικεία του .Ήταν μια υπέροχη  και αξέχαστη βραδιά ,με το Κρητικό Ρακί και τα καλιτσούνια με Μέλι στο τέλος να κλέβουν την παράσταση.

Την 21-09-2016 επισκέφθηκαν τα Γραφεία της Τοπικής Διοίκησης Χανίων. Στην  συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των Πόλεων Χανίων- Bydgoszcz, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες. Παρόντες εκτός από τον υπογράφοντα και το μέλος της  εξελεγκτικής επιτροπής αυτής  κ. Μουστάκας Κλεάνθης ήταν τα μέλη της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων,  κ. Μαρκαντωνάκης Ευτύχης  και κ. Κασιτερόπουλος Γεώργιος, με τους οποίους έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

     Ο  Πρόεδρος                                                                      H  Γενική Γραμματέας

Ιωάννης  Περράκης                                                            Αικατερίνη  Σχοινοπλοκάκη

 

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

Rate this post