Επίσκεψη Προέδρου της IPA Groningen στην Καρδίτσα

Mε μεγάλη χαρά η τοπική μας διοίκηση δέχτηκε την επίσκεψη του Προέδρου της τοπικής διοίκησης IPA Groningen (Ολλανδίας), του κ. Dirk Elbers και της συζύγου του.

 

Ο Πρόεδρος στα πλαίσια πολυήμερης εκδρομής στην κεντρική και νότια Ελλάδα παρέμεινε για τρεις ημέρες στην Καρδίτσα, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα μέλη της τοπικής μας διοίκησης και να λάβει άρτια φιλοξενία.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας, οι Ολλανδοί φίλοι μας, περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα ενώ είχαν και τη μοναδική ευκαιρία να είναι από τους πρώτους επισκέπτες του Μουσείου Χωροφυλακής, Αστυνομίας Πόλεων & Ελληνικής Αστυνομίας που ετοιμάζει με προσωπικό κόπο το μέλος μας κ. Δημήτριος Καλλιαντζής, από τα πιο παλιά ενεργά μέλη του εθνικού μας τμήματος.
Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον ίδιο. Επίσης βρέθηκαν στα μοναδικά Μετέωρα, όπου απόλαυσαν την ξενάγηση τους με την φροντίδα του Προέδρου της τ.δ.Τρικάλων κ. Κώστα Θεοχάρη και του συναδέλφου κ. Τρίγκα Ιωάννη, τους οποίους η τοπική μας διοίκηση ευχαριστεί θερμά.
Στη συνέχεια και μετά την αναχώρηση τους από την πόλη μας, επόμενος σταθμός τους ήταν οι Δελφοί, όπου τους υποδέχτηκε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Υ/Β’ κ. Λουκάς Θάνος, φίλος της τοπικής μας διοίκησης. Με μέριμνα του ίδιου, ο κ. Dirk Elbers και η σύζυγος του Joke Elbers, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τον ιστορικό αυτό χώρο από τη Διευθύντρια του Μουσείου κ. Αθανασία Ψάλτη και τις αρχαιολόγους κ.κ. Ελένη Σπηλιωτοπούλου και Μαρία Βασιλείου, τις οποίες επίσης ευχαριστούμε θερμά.
Οι Ολλανδοί επισκέπτες μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και δήλωσαν ότι σύντομα θα περιμένουν να ανταποδώσουμε την επίσκεψη στην πόλη του Groningen. Με μεγάλη μας χαρά λάβαμε πριν λίγες ημέρες το χειμωνιάτικο τεύχος του περιοδικού της IPA Groningen όπου υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην επίσκεψη τους στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην Καρδίτσα με αποκλειστικό εξώφυλλο.

forsite022

???????????????????????????????

 

Rate this post