Επίσκεψη πρώην προέδρου ΙΡΑ Καρδίτσας κ. ΤΣΙΡΩΝΗ στα Χανιά (τ.δ. ΧΑΝΙΩΝ)

ΝΕΑ ΙΡΑ on 28 Jun , 2015

Στα Χανιά βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της τ.δ. Καρδίτσας κ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ιάσσωνας και αντιδήμαρχος του Δήμου Παλαμά ο οποίος συνάντησε τον πρόεδρο της τ.δ. Χανίων κ. Περράκη Ιωάννη. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της τ.δ. Χανιων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη στην πόλη των Χανίων στις 17, 20 & 21 Ιουνίου 2015 , του μέλους της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας, Ιάσωνα Τσιρώνη.

Σημειωτέον ότι ο αξιότιμος συνάδελφος και συνεργάτης, χρημάτισε εννέα συναπτά έτη Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενώ τώρα είναι Αντιδήμαρχος Παλαμά Καρδίτσας.

Ο αγαπητός μας φίλος που συνοδευόταν από την σύζυγο του, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την Κρήτη και ιδιαίτερα για τα Χανιά καθώς επίσης με ενθουσιασμό για τους ιδιοκτήτες και φίλους της Ι.Ρ.Α. Χανίων του ξενοδοχείου «PYRGOS” στο οποίο διέμειναν, που μετά από ενέργειες της Τοπικής Διοίκησης Χανίων αναγνωρίσθηκε από το Παγκόσμιο Τμήμα ως ‘Other accommodation” για ξενώνες της Ι.Ρ.Α.

Ο υπογράφων πρόεδρος, παρουσία του Ταμία Λεβεντάκη Δημητρίου και του Προέδρου της ελεγκτικής επιτροπής Μουστάκα Κλεάνθη της Τοπικής μας Διοίκησης, τους παρέθεσαν οικογενειακό αδελφικό δείπνο στην ταβέρνα «ΜΙΧΑΛΗΣ» στο βενετσιάνικο λιμάνι των Χανίων με θέα τον φωτισμένο φάρο.

Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για τις δραστηριότητες και λειτουργία τόσο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων όσο και του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς                                                     Χανιά 26 Ιουνίου 2015

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο   Πρόεδρος                                                                      H Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                                                       Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

6981420346                                                                            6937126663