Επίσκεψη στα Χανιά της ταμία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας Κύπρου

ΝΕΑ ΙΡΑ on 22 Oct , 2016

Η ταμίας του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας Κύπρου κ Πριγκίπα Αγγελική επισκέφτηκε τα Χανιά στις αρχές Οκτωμβρίου και συνταντήθηκε με τον Πρόεδρο της τ.δ. Χανίων κ. Περράκη.

Το δ.τ. της ΙΡΑ Χανίων.

Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η φθινοπωρινή επίσκεψη στην πόλη των Χανίων από 07 έως 10 Οκτωβρίου 2016, της ταμία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας Κύπρου κ Πριγκίπα Αγγελικής  η οποία συνοδευόταν από το μέλος του Συνδέσμου κ. Γεωργία Τσάνου.

     Ο Πρόεδρος  της Τοπικής μας Διοίκησης  ,τους υποδέχτηκε στον Αερολιμένα Χανίων και φρόντισε  για την  μεταφορά-τακτοποίηση τους στο  ξενοδοχείο «HarisMari cozy hotel ” στην πόλη των Χανίων.

     Οι αγαπητές φίλες  δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό της για την συνάντησή μας, αλλά και την αγάπη τους για την πόλη μας. Την υποδοχή-ξενάγησή τους στα γραφεία της Τοπική μας Διοίκησης  έκανε ο υπογράφων πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης. 

       Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά, απόψεις και ιδέες για  πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες με περαιτέρω σύσφιξη και αξιοποίηση των σχέσεων Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ & Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας Κύπρου μέσω της ανταλλαγής επισκέψεων,  αποστολών μελών μας,, της διοργάνωσης κοινών εκδηλώσεων & της προώθησης αμφίδρομων συνεργασιών σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.                                             

      Επίσης τις ενημέρωσε  ότι η επίσκεψή τους  συμπίπτει με την επέτειο συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων , την τεράστια προσφορά της  στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα ,που απορρέει από τις σημαντικές δραστηριότητες της, αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει ανάμεσα στις Τοπικές Διοικήσεις της χώρας.

      Με προσωπική μέριμνα του Προέδρου της Τοπικής μας Διοίκησης ξεναγήθηκαν στις προαστιακές περιοχές Αγίας Μαρίνας και Πλατανιά ,που αποτελούν τουριστικά θέρετρα του Νομού Χανίων αλλά και  στην παλιά πόλη Χανίων, στο Βενετσιάνικο λιμάνι, όπου αφού δείπνισαν στην  παραδοσιακή ταβέρνα «Λαδόκολλα»  , απόλαυσαν το ποτό τους στο καφέ «ΠΑΛΛΑΣ» με θέα τον φωτισμένο φάρο.

 

                                         « SERVO PER AMIKECO»

                                          «Υπηρετώ δια της φιλίας»

      Ο   Πρόεδρος                                                                                        H  Γενική Γραμματέας

   Ιωάννης  Περράκης                                                                            Αικατερίνη  Σχοινοπλοκάκη

 

%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5-%cf%83-%cf%86-%ce%b1%cf%83-%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%85

 

%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85

Rate this post