Επίσκεψη της τ.δ. Θεσπρωτίας στην Καρδίτσα

Με πολύ μεγάλη χαρά δεχτήκαμε το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου την επίσκεψη της τ.δ. Θεσπρωτίας στην Καρδίτσα.  Οι αγαπητοί συνάδελφοι θέλησαν να επισκεφθούν την Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας, ώστε να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας και να λάβουν τη χάρη της και παράλληλα να γνωρίσουν το μοναδικό τοπίο των βουνών της Αργιθέας και τις ομορφιές του Νομού μας.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο της τοπικής διοίκησης κ. Χρήστου Δημήτριο, οι φίλοι της τ.δ. Θεσπρωτίας αφίχθηκαν στην Καρδίτσα το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Μοναστήρι της Μονής Σπηλιάς όπου τους ανέμενε ο Ηγούμενος, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος απο τον οποίο έτυχαν θερμής υποδοχής, ο οποίος ως γνωστόν είναι και Επίτιμο Μέλος της Τοπικής μας Διοίκησης. Την αποστολή συνόδευε και ο πρόεδρος της τοπικής μας διοίκησης Ζαρχανής Γεώργιος καθώς και ο Γραμματέας της τ.δ. Τρικάλων Δραγούτσος Βασίλειος. Το βράδυ της ίδιας ημέρας πέρασαν μια όμορφη βραδιά στα Καλύβια Πεζούλας και συγκεκριμένα στην ταβέρνα «Κληματαριά».

Την επόμενη ημέρα Κυριακή επισκέφτηκαν την πόλη μας και συγκεκριμένα το Αστυνομικό μας Μουσείο όπου τους υποδέχθηκε ο ιδρυτής του κ. Καλλιαντζής ο οποίος ξενάγησε τους φίλους μας στο χώρο μαζί με μέλη του Δ.Σ. της τοπικής μας. Οι επισκέπτες έφυγαν από το Μουσείο με τις καλύτερες εντυπώσεις,  με θαυμασμό για τα εκθέματα και την ιστορία τους.

Στην συνέχεια μετά από έναν καφέ στην πόλη ξεκίνησαν για την επιστροφή. Εκ μέρους της τοπικής μας διοίκησης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους της τοπικής διοίκησης Θεσπρωτίας για την τιμή που μας έκαναν να επισκεφθούν τον τόπο μας και ελπίζουμε να επέστρεψαν απολύτως ικανοποιημένοι στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Rate this post