Επίσκεψη της IPA Λάρνακας

Με πολύ μεγάλη χαρά δεχθήκαμε στην Καρδίτσα, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, την επίσκεψη των ποδοσφαιρικών ομάδων IPA Λάρνακας και Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και άλλων μελών της IPA Λάρνακας.

Οι Κύπριοι φίλοι μας, ευρισκόμενοι στη Θεσσαλονίκη για το ετήσιο αγωνιστικό ραντεβού τους με τη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης στη μνήμη του Πυροσβέστη Παναγιώτη Θεοφίλου, διάλεξαν να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στην Καρδίτσα και να γνωρίσουν τον τόπο μας.

Κατά τις ώρες παραμονής τους είχαμε την ευκαιρία να τους ξεναγήσουμε τόσο στην πόλη της Καρδίτσας, όπου επισκεφθήκαμε το Μουσείο της πόλης και τις εκδηλώσεις της 18ης Οικολογικής Γιορτής, όσο και στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

Ξεχώρισε φυσικά η επίσκεψη τους στο Αστυνομικό Μουσείο, όπου έγιναν δεκτοί από τον Ιδρυτή και Διευθυντή του κ. Δημήτριο Καλλιαντζή και τον Διευθυντή της Δ.Α. Καρδίτσας, Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Γατσουνιά.

Κλείνοντας την επίσκεψη τους και πριν την ανταλλαγή των αναμνηστικών δώρων μεταξύ των προέδρων των δύο τοπικών διοικήσεων, κ.κ. Δημήτρη Κωνσταντίνου και Γιώργου Ζαρχανή, συμφωνήθηκαν μελλοντικές συνεργασίες και μπήκαν οι βάσεις για να πραγματοποιηθεί ταξίδι της τοπικής μας διοίκησης στην πανέμορφη Κύπρο.

 

4/5 - (1 vote)