Επίσκεψη του κ. Αρχηγού στο γραφείο της ΙΡΑ Καρδίτσας

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου είχαμε τη μεγάλη τιμή να επισκεφθεί το γραφείο της τοπικής μας διοίκησης ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Ο κ. Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Δ.Α. Καρδίτσας, κατά την οποία αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου του για να ξεναγηθεί στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας και να συνομιλήσει με το προσωπικό και τα συνδικαλιστικά σωματεία.

Τελευταία πριν την αναχώρηση του άφησε την τοπική μας διοίκηση, όπου επισκεπτόμενος το γραφείο μας ενημερώθηκε για τις δράσεις, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επικείμενη συμμετοχή μας στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης με την ονομασία «Παυσιλυπούπολη», όπου μαζί με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας θα προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής και πολλά δώρα.

Από την τοπική μας διοίκηση προσφέρθηκε στον κ. Αρχηγό ως αναμνηστικό δώρο η εικόνα της Παναγίας Σπηλιώτισσας, την οποία απέστειλε με θερμούς χαιρετισμούς ο Ηγούμενος της Μονής Σπηλιάς π. Νεκτάριος, ο οποίος ως γνωστόν είναι επίτιμο μέλος της τοπικής μας διοίκησης.

Επίσης ο κ. Αρχηγός παρέλαβε μία από τις συλλεκτικές μπλούζες που θα φορούν οι εθελοντές μας κατά τη διάρκεια  της «Παυσιλυπούπολης».

Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι ο σημαντικός επισκέπτης μας, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην Ένωση μας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «…ποτέ κανείς δεν έχασε με την εγγραφή του στην ΙΡΑ!»

.

 

 

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

 

 

 

Ο πρόεδρος της τ.δ. Καρδίτσας παραδίδει αναμνηστική μπλούζα στον Αρχηγό

Ο πρόεδρος της τ.δ. Καρδίτσας παραδίδει αναμνηστική μπλούζα στον Αρχηγό

 

 

Παράδοση αναμνηστικού

Παράδοση εικόνας της Παναγίας Σπηλιώτισας

 

Το συμβούλιο της ΙΡΑ Καρδίτσας με τον Αρχηγό τον Αντιστράτηγο Καραμαλάκη και τον Α/Δ' Καραπιπέρη

Το συμβούλιο της ΙΡΑ Καρδίτσας με τον Αρχηγό τον Αντιστράτηγο Καραμαλάκη και τον Α/Δ’ Καραπιπέρη

Rate this post