Επίσκεψη του προέδρου της τ.δ. ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Γιώργου Ζαρχανή στην τ.δ. ΙΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο πρόεδρος της τ.δ. Καρδίτσας ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην τ.δ. ΙΡΑ Ηρακλείου Κρήτης με την οποία διατηρούμε άρρηκτους δεσμούς. Ο πρόεδρος της τοπικής μας διοίκησης είχε συνάντηση με το πρόεδρο της τ.δ. Ηρακλείου κο ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Εμμανουήλ. Παρόντες στην συνάντηση ήταν και η Γενική Γραμματέας κ. Έφη Φλουρή, η Αναπλ. Ταμίας κ. Αριστέα Θεοδωσάκη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Αγγελική Αποστόλου καθώς και το μέλος κ. Στυλιανός Δασκαλάκης.

Ο πρόεδρος μας παρέδωσε βιβλία για την δανειστική βιβλιοθήκη της Νεφρολογικής Κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και ακολούθησε συζήτηση για κοινές δράσεις και εκδηλώσεις των δύο τοπικών διοικήσεων.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία στο πρόσωπο του προέδρου μας την τοπική διοίκηση Ηρακλείου και τον πρόεδρο της, περιμένουμε τους φίλους μας, να τους ανταποδώσουμε την φιλοξενία στην Πόλη μας.

Το δελτίο τύπου της τ.δ. Ηρακλείου

 

Την Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επισκέφθηκαν

Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τ.Δ. Καρδίτσας Γεώργιος Ζαρχανής

Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Πάφου/Κύπρου κ. Σπύρος Κωνιότης  

Ο βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου κ. Λάμπρος Θεμιστοκλέους.

Τους εκλεκτούς προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο υπογράφων Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης, η Γενική Γραμματέας κ. Έφη Φλουρή, η Αναπλ. Ταμίας κ. Αριστέα Θεοδωσάκη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Αγγελική Αποστόλου και το μέλος κ. Στυλιανός Δασκαλάκης.

Μας τίμησε με την παρουσία του ο Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, Αστυνομικός Δ/ντής Ηρακλείου. Την εκλεκτή συντροφιά πλαισίωσαν ακόμα ο Δ/της του Τ.Δ.Ν.Ηρακλείου Αστυνόμος Α΄ κ. Εμμανουήλ Καρανδινός, ο Δ/της ΤΑΕ Μεσσαράς Αστυνόμος Α΄ κ. Εμμανουήλ Ζαϊμάκης, η καθηγήτρια κ. Κατερίνα Ζιώγα.

 Στην συνέχεια με τον Αγαπητό Πρόεδρο της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιο Ζαχαρνή, μιλήσαμε για κοινές πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι δύο Τοπικές Διοικήσεις Ελλάδος  για την σύσφιξη των σχέσεων με γνώμονα την ενότητα, τη φιλία και τη συναδελφοσύνη, μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο με  απόλυτο σεβασμό στις καταστατικές μας διαδικασίες, που θα σηματοδοτήσει την ελπίδα και την πορεία μας προς μια νέα αρχή που αποτελεί ευθύνη όλων μας, ευθύνη ως προς τους συναδέλφους μας, το σύνολο των μελών  μας  αλλά και της πολλαπλώς δοκιμαζόμενης κοινωνίας μας

Με τον αγαπητό Πρόεδρο ανταλλάξαμε αναμνηστικά δώρα και μας συγκίνησε ιδιαίτερα η κίνηση του να μας παραδώσει βιβλία που έφερε από την Καρδίτσα προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της δανειστικής βιβλιοθήκης της Νεφρολογικής Κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και του Ιατρού  κ. Ξυδάκη Δημητρίου.

Με τον αγαπητό Πρόεδρο της  Ι.Ρ.Α. Πάφου μιλήσαμε για τις αδελφικές σχέσεις που συνδέουν τις δύο Τοπικές Διοικήσεις, την ευγένεια και την φιλοξενία που είχε τύχει η 10μελή αποστολή της Τ.Δ. Ηρακλείου στο Πανκήπριο συνέδριο που είχε πραγματοποιηθεί στην Πάφο. Επίσης μιλήσαμε για κοινές εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι δύο Τοπικές Διοικήσεις και δηλώσαμε στον αγαπητό πρόεδρο και στον Βοηθό Αρχηγό της Αστυνομίας της Κύπρου την στήριξη μας στον διαρκή αγώνα τους για μια Κύπρο Ενιαία και ανεξάρτητη.

 SERVO PER AMICETO

Για την Τοπική Διοίκηση       

 

 

    Ο Πρόεδρος                                            H Γενική Γραμματέας

Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                       Έφη Φλουρή    

viber image

viber image2

viber image5

Rate this post