Επίτιμο μέλος της ΙΡΑ Σάμου

Μιας σημαντικής και σπουδαίας τιμής έτυχε πρόσφατα ο πρόεδρος της τοπικής μας διοίκησης από την αντίστοιχη τοπική διοίκηση της Σάμου.

Ο πρόεδρος μας, Γιώργος Ζαρχανής βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο πανέμορφο και καταπράσινο νησί του Πυθαγόρα, τη Σάμο, για υπηρεσιακούς λόγους. Η εκεί παραμονή του έδωσε την αφορμή για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και συνεργασία με την τοπική διοίκηση της Σάμου, η οποία συνεργασία απέφερε ήδη αποτελέσματα, τα οποία θα ανακοινωθούν στο επερχόμενο 36 πανελλήνιο συνέδριο, που θα διεξαχθεί από 10 -12 Ιουλίου στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η οποία έχει μετεξελιχθεί και σε στενή και ανιδιοτελή φιλία, η τοπική διοίκηση της Σάμου με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους στον Γιώργο Ζαρχανή «…για τα αδελφικά του αισθήματα στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη, τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά αγάπης προς την Τ.Δ. ΙΡΑ Σάμου, για την καλύτερη επίτευξη των σκοπών του “Servo per amikeco – Υπηρετώ δια της φιλίας” και τη σημαντική βοήθεια μέσα από διαδικασίες κοινωνικής και πολιτιστικής διαμεσολάβησης στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας μεταξύ των μελών της ΙΡΑ Σάμου και της ΙΡΑ Καρδίτσας…», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η απόφαση.

Η απονομή του τίτλου έγινε σε μια όμορφη εκδήλωση που επιμελήθηκε και διοργάνωσε ο αεικίνητος Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Σάμου, κ. Γεώργιος Αβραμίδης. Παρόντες ήταν μέλη των δύο τοπικών διοικήσεων, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της τοπικής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Λαμπαδάρης και το επίτιμο μέλος του εθνικού τμήματος, κ. Γιακουμής Αμυρσώνης.

Η τοπική μας διοίκηση ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη τοπική διοίκηση της Σάμου για τη μεγάλη τιμή που επιφύλαξε για τον πρόεδρο μας και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη της τοπικής διοίκησης Σάμου, ώστε να επισκεφτούν τον τόπο μας και να τύχουν της ανάλογης καρδιτσιώτικης φιλοξενίας.

 

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’