Επισκέψεις μελών ΙΡΑ από Ολλανδία και Κύπρο

ΝΕΑ ΙΡΑ on 1 Aug , 2019

Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη στην πόλη των Χανίων  από  10 έως 17 Ιουνίου 2019 , του μέλους της Τ.Δ. ΙΡΑ Άμστερνταμ Ολλανδίας και διοργανωτή του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5Χ5 Κυβερνητικών ομάδων  στην Μαγιόρκα Ισπανίας Mr. Harry ENGELLS. 

Η συνάντηση έγινε την 12-06-2019 στα γραφεία της Τ.Δ. ΙΡΑ Χανίων  και μέσα σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα , συζητήθηκαν οι επιτυχημένες  συμμετοχές της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ Χανίων τα δύο τελευταία χρόνια στην συγκεκριμένη διοργάνωση και ανταλλάχτηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των Πόλεων ΧανίωνΆμστερνταμ, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες ως προς την διοργάνωση σχετικού τουρνουά στην πόλη των Χανίων.

 

Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος που συνοδευόταν από την σύζυγο του, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα την ιστορία της, την Νήσο Κρήτη και ιδιαίτερα τις πόλεις των Χανίων & Ρεθύμνου όπου και διέμεινε.

 

Μεγάλη τιμή για τον Πρόεδρο της Τοπικής μας Διοίκησης ήταν η πρόσκληση που δέχθηκε από τον φίλο Harry, να φιλοξενηθεί στο Amsterdam σε ξενώνα της Ι.Ρ.Α.

Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη  για ολιγοήμερες διακοπές  στην πόλη των Χανίων  του προέδρου  της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Λάρνακας Κύπρου ,Δημητρίου Κωνσταντίνου, ο οποίος  συνοδευόταν με τον αδελφό του Γεώργιο Κωνσταντίνου .

 Την υποδοχή και σύντομη ξενάγησή του στα γραφεία της Τοπική μας Διοίκησης  έκανε με ιδιαίτερη  χαρά  ο υπογράφων και ο βοηθός Ταμία Πέτρος Τσίρος.

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων ενημέρωσε τον αγαπητό φίλο Δημήτρη ,ότι η επίσκεψή του  συμπίπτει με την  ολοκλήρωση του έργου  μετασκευής του πρώην Αστυνομικού Σταθμού  Στερνών Χανίων σε ξενώνα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών!

Μέσα σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των Πόλεων Χανίων-Λάρνακας, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

Ο αγαπητός συνάδελφος , εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, την Κρήτη την ιστορία της και ιδιαίτερα την πόλη των Χανίων όπου και διέμεινε.

Με την σειρά του μας συνεχάρη για την επιτυχία  παραχώρησης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας του οικήματος του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών για την δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ και μας  ευχήθηκε  καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο μας .

 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

 

Ο  Πρόεδρος                                                                           Η Γενική Γραμματέας

 Περράκης  Ιωάννης                                                                Ελένη Παπαθανασίου

 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

                                                      

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο  Πρόεδρος                                                                          Η Γενική Γραμματέας Περράκης  Ιωάννης                                                                Ελένη Παπαθανασίου  

Rate this post