Γιορτή γενεθλίων 30 χρόνια ΙΡΑ Καρδίτσας και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην ετήσια κοπή πίτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του ξενοδοχείου Apollis στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Τα μέλη μας συμμετείχαν στην εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός και κάθε χρονιά αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις όσον αφορά την οργάνωση και την ποιότητα που προσφέρει στους συμμετέχοντες. Το παρόν έδωσε όπως και κάθε χρόνο ο Πανοσιολογιώτατος Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς, πατήρ Νεκτάριος επίτιμο μέλος του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ και επίτιμο μέλος της τοπικής μας διοίκησης, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κος Βαλομάνδρας Θωμάς, ο Ιδρυτής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας κος Καλλιαντζής Δημήτρης καθώς και ο συγγραφέας Κώσταντίνος Τριανταφύλλου.

Έτσι κύλησε μια ακόμα υπέροχη βραδιά που οργάνωσε η ΙΡΑ Καρδίτσας, που πέτυχε απόλυτα το σκοπό της  που δεν είναι άλλος όπως πάντα, από την ευχαρίστηση των μελών και των φίλων μας. Φέτος, η τοπική μας έκλεισε 30 χρόνια ζωής και δράσης στους κόλπους της ΙΡΑ. Η φετινή χρονιά μας βρίσκει ακόμη πιο δυνατούς, με περισσότερες εμπειρίες, αλλά και νέες ιδέες που θα υλοποιηθούν σταδιακά.

Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν 2 τηλεοράσεις προσφορά του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, καθώς και διαμονή σε γνωστά ξενοδοχεία του Νομού.

Υποσχόμαστε κάθε χρόνο να κρατάμε την παράδοση που δημιουργήσαμε, πρωτοτυπώντας σε ότι και αν διοργανώνουμε σε όποια δράση και αν συμμετέχουμε.

 

 

5/5 - (1 vote)