ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Ανέκαθεν η μετάβαση στη νέα χρονιά, διέθετε ένα πολύ ισχυρό συμβολισμό.

Καθώς ένας κύκλος κλείνει, γνωρίζοντας πλέον τι μας πρόσφερε και τι μας πήρε,  ένας άλλος νέος και άγνωστος ανοίγεται μπροστά μας, προσφέροντας απλόχερα, αισιοδοξία για περισσότερες όμορφες στιγμές, περισσότερη ευτυχία και ένα καλύτερο αύριο για εμάς και την οικογένειά μας.

Σ αυτό το αέναο άνοιγμα – κλείσιμο των κύκλων, οι άνθρωποι επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, να ανταλλάζουν ευχές και να προσμένουν στο τέλος του νέου κύκλου, να είναι και πάλι όλοι μαζί, για να συνεχίσουν πιο δυνατοί από χθες.

Στο δύσκολο επάγγελμα που κάνουμε, όλοι μας γνωρίζουμε, ότι από την είσοδό μας στο σώμα, δυστυχώς κάποιες ανεκτίμητες οικογενειακές στιγμές θα θυσιαστούν…

Η νυχτερινή βάρδια στην αλλαγή του χρόνου, είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο δύσκολες υπηρεσίες και σ αυτή τη συγκεκριμένη, για πρώτη φορά, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, επέλεξε να βρεθεί κοντά στους εργαζόμενους συναδέλφους της και να προσφέρει συμβολικά Βασιλόπιτες, κουράγιο και ευχές!

Η ανταμοιβή μας; ένα μεγάλο χαμόγελο απ όλους και σας ευχαριστούμε γι αυτό!

Υ.Γ1: Η αγορά κάθε Βασιλόπιτας, έγινε από γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ της πόλης μας και επιλέχτηκε διότι με κάθε αγορά, πρόσφερε χρηματικό αντίτιμο στο χαμόγελο του παιδιού…

Υ.Γ.2: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τον Α/Δ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, για την άψογη συνεργασία και διευκόλυνση  της δράσης αυτής.

3/5 - (2 votes)