Ημερίδες στη Δράμα για το Επαγγελματικό Ταμείο Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών

ΝΕΑ ΙΡΑ on 26 Apr , 2017

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 το πρωϊ πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Δράμα, δύο (2) ενημερωτικού περιεχομένου Ημερίδες σχετικά με την πορεία του «Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών» από τον Πρόεδρο του Ταμείου κ. ΤΣΑΓΑΝΟ Ιωάννη και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΛΙΤΣΙΟ Απόστολο, κατόπιν πρόσκλησης από τον Αντιπρόσωπο του Ταμείου για το Νομό Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά.

Συγκεκριμένα, την 04-04-2017 και ώρα 10:00΄ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε ενενήντα (90) περίπου Πυροσβέστες (στελέχη και πενταετούς θητείας) από όλο το Νομό Δράμας, ενώ στη συνέχεια και περί ώρα 12:00΄ μεταβήκαμε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, όπου έγινε ενημέρωση στο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, παρουσία και εκπροσώπων όλων των Συνδικαλιστικών Σωματείων του Νομού.

     Από τον Πρόεδρο και τον Οργανωτικό Γραμματέα του ταμείου έγινε αναλυτική παρουσίαση για τη μέχρι σήμερα θετική και μόνο πορεία του Ταμείου , αναφέρθηκαν στη συνεχόμενη-σταθερή αύξηση εγγραφών νέων μελών, αλλά και την αύξηση του μηνιαίου ποσού των παλαιών μελών για λόγους φοροαπαλλαγής, γεγονός που δίνει μια νέα δυναμική στο ταμείο και ταυτόχρονα τη δυνατότητα για επιπλέον παροχές στα μέλη μας, ενώ ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά την οποία δόθηκαν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους συναδέλφους, μέλη και μη του ταμείου. Τέλος, διανεμήθηκε σε όλους ενημερωτικό φυλλάδιο με τις τελευταίες τροποποιήσεις που επήλθαν στο καταστατικό κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά το Δ.Σ. του Ταμείου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, προκειμένου να ενημερωθεί το Αστυνομικό, Πολιτικό και Πυροσβεστικό προσωπικό του Νομού Δράμας, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Ταμείο και παράλληλα δίνουμε την υπόσχεση να κρατάμε ενήμερους τους συναδέλφους μας, γιατί έχουμε ευθύνη έναντι των ιδίων και των οικογενειών τους.

Ο Αντιπρόσωπος Ν.Δράμας

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Η. Μηνάς

\

Rate this post