Η ΙΡΑ Καρδίτσας συμμετείχε στην Γέφυρα Αλληλεγγύης & Αγάπης

Μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες, εκ μέρους των απόδημων συμπατριωτών μας, για την ανακούφιση των πληγέντων από τον «Ιανό» ήταν αναμφίβολα η Γέφυρα Αλληλεγγύης και Αγάπης για την Καρδίτσα, που στήθηκε από την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ».

        Για την τοπική διοίκηση Καρδίτσας, ήταν ιδιαίτερα τιμητικό το ότι ζητήθηκε η συμμετοχή της στο εγχείρημα, η οποία φυσικά προσφέρθηκε με μεγάλη χαρά. Σε αγαστή συνεργασία και με τον σύλλογο «ΦΛΟΓΑ», που ειρήσθω εν παρόδω, κατά το μετά τον «Ιανό» διάστημα επιτέλεσε σπουδαίο κοινωνικό έργο και συνεχίζει ακόμη, τα χρηματικά ποσά που συγκεντρώθηκαν από τους συλλόγους των συμπατριωτών μας στην Ευρώπη διατέθηκαν με τη μορφή δωροεπιταγών από επιχειρήσεις της περιοχής μας, απευθείας σε πληγέντες συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα σε οικογένειες στα όρια των δήμων Καρδίτσας, Παλαμά και Μουζακίου, όπου προσφέρθηκαν δωροεπιταγές για αγορές σε τοπικά κρεοπωλεία. Ακόμη αγοράστηκαν από τοπικές επιχειρήσεις ηλεκτρικές σόμπες, οι οποίες διατέθηκαν κατά τον ίδιο τρόπο.

        Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» και στους επιμέρους Συλλόγους που την αποτελούν, διότι αποδεικνύουν και στην πράξη ότι ενδιαφέρονται και αγωνιούν για την πατρώα γη και υποστηρίζουν τους συμπατριώτες τους. Εμείς, στην τοπική διοίκηση Καρδίτσας είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία και τα αποτελέσματα της.

 

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’