Η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών τίμησε τον πρόεδρο της ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανή Γεώργιο

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών τίμησε τον πρόεδρο της ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανή Γεώργιο.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης, η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών παρέθεσε στα προσφυγικά της Σάμου στην κοσμική ταβέρνα ”Κοτόπουλα” ένα μικρό δείπνο προς τιμήν του κ. Γεώργιου Ζαρχανή προέδρου της ΙΡΑ Καρδίτσας.
Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα παρουσία Μελών και φίλων της ΙΡΑ, αλλά και αποσπασμένων συναδέρφων από όλη την Ελλάδα! όλοι άκουσαν τον πρόεδρο της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδη Γεώργιο και έμαθαν για τις πολλές και ανωτέρου επιπέδου εκδηλώσεις που πραγματοποιούν στην Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας.
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος, η αντιπρόεδρος κα. Πέτρου Σταματία και η υποδιευθύντρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου κα. Βεργίνη Νίκη παρέδωσαν στον κ. Ζαρχανή Γεώργιο αναμνηστική τιμητική πλακέτα ως ένα μικρό ευχαριστώ στο πρόσωπό του, για τη μεγάλη προσφορά του στην ΙΡΑ, την άψογη συνεργασία και την φιλία μας.
Ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος μας υποσχέθηκε ότι πάντα θα επισκέπτεται την Σάμο ως φίλος και ευχαρίστησε όλους για την θερμή φιλοξενία! και την αγάπη που έδειξαν ο πρόεδρος και τα μέλη της ΙΡΑ Σάμου στο πρόσωπό του. 
servo peramikeko
ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
ο Πρόεδρος                                ο Γενικός γραμματέας
Αβραμίδης Γεώργιος                         Σακερλής Γεώργιος 
5/5 - (1 vote)