Η Τ.Δ. Δράμας Διοργανώνει την 3η Συνάντηση Φιλίας Τοπικών Διοικήσεων Βορείου Ελλάδος

ΝΕΑ ΙΡΑ on 28 Nov , 2015
Η Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Διοργανώνει την 3η Συνάντηση Φιλίας Τοπικών Διοικήσεων Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων τηνΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ” Δράμας.

Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια, οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Τοπικών Διοικήσεων που κοινοποιείται η παρούσα πρόσκληση, καθώς και όποια άλλη Τοπική Διοίκηση, ανά την Ελλάδα, επιθυμεί να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή, που μοναδικό σκοπό έχει τη δημιουργία σχέσεων φιλίας και την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των αστυνομικών και των οικογενειών τους, μέσα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων.
Ευχόμαστε στους  φίλους  μας απο την Δράμα Καλή Επιτυχία στην διοργάνωση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:00 – 11:00 Άφιξη – υποδοχή όλων των Αντιπροσώπων Τ.Δ. από το Δ.Σ. της IPA Δράμας στο περίπτερο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στο Δημοτικό Κήπο της πόλης, στην κεντρική είσοδο της Ονειρούπολης (έναντι Λέσχης Αξ/κων Φρουράς Δράμας, επί της οδού Εθνικής Αμύνης).

11:00 – 11:30 Βάψιμο προσώπου (face painting) για τους μικρούς μας φίλους.

11:30 – 12:00 Επίσκεψη στο σπίτι του Αη Βασίλη.

12:00 – 12:30 Βόλτα με τρενάκι στην πόλη της Δράμας.

12:30 – 14:00 Περιήγηση στο χώρο της «Ονειρούπολης»

14:00 Γεύμα στο κοσμικό κέντρο «ΝΗΣΑΚΙ» στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας.

16:00 Προσφορά Καφέ από την Τ.Δ. Δράμας σε γνωστό καφέ-μπαρ της πόλης.

17:00 Συνέχεια με απογευματινή βόλτα στο μαγικό χωριό του Αη Βασίλη με τα χιλιάδες λαμπιόνια, τα πολύχρωμα στολίδια, τα παραδοσιακά εδέσματα, χριστουγεννιάτικα κάλαντα, και πολλές ακόμη ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους από την Τ.Δ. Δράμας.

19:30 Στην κεντρική σκηνή LIVE ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος

– Κατά την άφιξη των επισκεπτών συναδέλφων στο περίπτερό μας θα προσφερθεί από την Τ.Δ. Δράμας ζεστός καφές , τσάϊ , χυμοί για τα παιδιά, κεϊκ, κουλουράκια και τυροπιτάκια.

– Όλες οι προαναφερόμενες δράσεις (face painting, βόλτα με τρενάκι)

– Το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνει πλήρες μενού με όλα τα διαθέσιμα πιάτα στον τιμοκατάλογο και νηστήσιμα, άφθονο τσίπουρο και εξαιρετικά κρασιά της περιοχής μας, 12 Ευρώ το άτομο και 6 Ευρώ παιδικό μενού.

– Μετά το γεύμα θα προσφερθεί καφές από την Τ.Δ. Δράμας σε γνωστό

Υ.Γ.: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗN 3η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Τ.Δ. Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.) κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΠΑΥΛΟ ΤΗΛ. 6943071578.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

(Κιν. 6940435383)

afisa_drama

Print

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ