Η IPA Καρδίτσας στο Μαγεμένο Δάσος

             Το εορταστικό επίκεντρο της πόλης μας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι φυσικά το ονομαστό Παυσίλυπο, το πάρκο που παύει τη λύπη. Το φετινό γιορτινό σκηνικό που στήθηκε στο Παυσίλυπο ήταν πραγματικά μαγικό και ταιριαστό με απόλυτα με το νέο όνομα που δόθηκε στο χώρο: Μαγεμένο Δάσος.

Η τοπική μας διοίκηση ήταν και πάλι παρούσα στο σπίτι των δραστηριοτήτων, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να παίξουν και παράλληλα να μάθουν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.  Για μια ακόμη χρονιά μέσα από κατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες ευφάνταστες ιδέες δώσαμε στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να περάσουν το χρόνο τους διασκεδάζοντας, ενώ ταυτόχρονα λάμβαναν πολύτιμες γνώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις μόλις δύο ημέρες που βρέθηκε η IPA Καρδίτσας στο «σπίτι των δραστηριοτήτων» πέρασαν από αυτό περισσότερα από χίλια παιδιά και οι συνοδοί τους.

          Ευχαριστούμε το Δήμο Καρδίτσας και τους υπευθύνους του Μαγεμένου Δάσους που μας εμπιστεύτηκαν ακόμη μια φορά. Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μας, έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το επόμενο Μαγεμένο Δάσος, όπου σχεδιάζεται η τοπική μας διοίκηση να έχει εντυπωσιακή και μόνιμη παρουσία.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

5/5 - (1 vote)