Η IPA Καρδίτσας συμμετείχε στα Niške Igre IV

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρόνια τα Niške Igre ή «παιχνίδια του Νις» από την αδελφική μας τοπική διοίκηση της Niš στη Σερβία.

Φυσικά η τοπική μας διοίκηση δεν μπορούσε να λείπει από αυτή την κορυφαία διοργάνωση των αδελφών και συμμετείχε με εξαμελή αποστολή, της οποίας ηγούνταν ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, επίτιμο μέλος μας. Διανύοντας ένα υπέροχο τριήμερο, οι εκπρόσωποι μας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν πολλούς φίλους, αλλά και να διευρύνουν τις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σ’ αυτή την υπέροχη χώρα με τους συναδέλφους μας – μέλη της IPA.

Στην όμορφη και καθιερωμένη πια εκδήλωση συμμετείχαν πολλές τοπικές διοικήσεις της Σερβίας, αλλά και τοπικές διοικήσεις από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και τη FYROM. ευκαιρία να πάρει φέτος μέρος η τοπική μας διοίκηση. Στα πλαίσια των πολύ δυνατών σχέσεων που έχουμε αναπτύξει με την τοπική διοίκηση ΙΡΑ του Νις στη Σερβία, λάβαμε με χαρά τη σχετική πρόσκληση, στην οποία και ανταποκριθήκαμε με ευχαρίστηση. Έτσι, το τριήμερο 13 – 15 Οκτωβρίου βρεθήκαμε στη Σερβία και λάβαμε μέρος στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά. Συμμετείχαν επίσης εκτός της τοπικής μας, που ήταν φυσικά και η μόνη εκπρόσωπος της χώρας μας, τοπικές διοικήσεις από τη Σερβία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη και τη Βουλγαρία.

Με πολλές από τις παραπάνω τοπικές διοικήσεις είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες για την Ένωση μας και με ιδιαίτερη ικανοποίηση δεχθήκαμε τις προσκλήσεις που μας έγιναν για επίσκεψη στις πόλεις τους, στις οποίες και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε εύθετο χρόνο, προσκαλώντας τις αντίστοιχα στην Ελλάδα. Σημαντική φυσικά ήταν η συμμετοχή της τοπικής διοίκησης Τρικάλων για πρώτη φορά στην εκδήλωση, με πολυπληθή αντιπροσωπεία.

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

 

 

 

 

5/5 - (2 votes)