ΙΡΑ Χανίων συμμετοχή στο 14ο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 BAROQUE CITY CUP

ΝΕΑ ΙΡΑ on 29 Jul , 2019

Υπέροχες στιγμές βίωσε στην Ragusa Σικελίας από 20 έως 26 Ιουλίου 2019 ,με την συμμετοχή της αποστολής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χανίων στο 14o πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 κυβερνητικών υπηρεσιών BAROQUE CITY CUP, η οποία εντάχθηκε από την ΙΡΑ Χανίων στην στην 2η Εβδομάδα Δράσης του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος.  το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ που έφθασε στα προημιτελικά του θεσμού !!

Η παρουσία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ, εκπροσώπησε για μια ακόμα φορά επάξια την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών , αφού τερμάτισε στην ένατη (9) θέση στην κατηγορία της, ανάμεσα σε 24 πολύ καλές ομάδες!! Ως επικεφαλής της αποστολής και πρόεδρος της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της αποστολής και τους αθλητές της ομάδας μας, που με την αυταπάρνηση τους και το ήθος τους, τίμησαν το Servo Per Amikeco , αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και την λέξη φιλία σε υπερθετικό βαθμό!! Μετά από το επιτυχημένο τουρνουά στην Ragusa Σικελίας και την κατάκτηση του κυπέλου ήθους , με ορμητήριο το υπέροχο ξενοδοχείο 4**** ATHENA RESORT που φιλοξένησε την αποστολή μας, το ταξίδι της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ, συνεχίστηκε στο καταπληκτικό νησί της Σικελίας , με ημερήσιες εκδρομές και επισκέψεις έντονης Ελληνικότητας περιοχών και πανέμορφων πόλεων όπως : RAGUSA ,GELA , ORTIGIA ,SIRAKOUSA, AGRIGENTO, VITTORIA, AVOLA ,ACIREALE, PALERMO ! Καταπληκτική εμπειρία για όλους μας, υπέροχες εικόνες και στιγμές της ομάδας μας που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στην μνήμη μας. Ιδιαίτερη στιγμή και μεγάλη χαρά η συνάντηση του υπογράφοντα προέδρου της ΙΡΑ Χανίων, με τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Σλοβακίας αγαπητό φίλο Ladislav Csollei ,τον πρόεδρο της ΙΡΑ Agrigento Σικελίας αγαπητό φίλο Vincenzo Iorio και τον Γ. Γραμματέα αυτής αγαπητό φίλο Francesco Carbone.

Ο υπογράφων πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ για να εκφράσει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του, αναφέρει ένα προς ένα τα ονοματεπώνυμα των μελών της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ , που εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας ,το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ αλλά και την Τοπική Διοίκηση της ΙΡΑ Χανίων ειδικότερα!!
ΛΙΑΠΙΚΟΣ Νικόλαος, ΜΑΡΚΟΥ Χρήστος, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Κλεάνθης, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ιωάννης, ΠΟΛΥΑΝΙΔΗΣ Ιωάννης ,ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Ιωάννης, και τους πολίτες που συνόδεψαν την αποστολή μας ΓΟΥΝΑΡΗ Άγγελο, ΤΩΜΑΔΑΚΗ Μαρία, ΓΟΥΝΑΡΗ Αγγελική και ΠΑΚΙΟΥΦΑΚΗ Μαρία.

Καλό καλοκαίρι

Servo per Amikeco”

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης Ελένη Παπαθανασίου

Rate this post