Κέφι και χορός στην εκδήλωση των αποστράτων

Η βροχή δεν μπόρεσε να πτοήσει τους απόστρατους του Νομού μας, που έδωσαν δυναμικά το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το σωματείο τους στο Κτήμα Χαλήλι. Ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους να θυμηθούν τα παλιά, αλλά και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον.

Φυσικά δεν έχασαν και την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν.  Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που στήριξαν και στηρίζουν τις δράσεις του σωματείου τους, με το οποίο η τοπική διοίκηση ΙΡΑ Καρδίτσας διατηρεί άρρηκτους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας. Η ΙΡΑ Καρδίτσας δίνει μεγάλη σημασία στην διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με το απόστρατους του Νομού μας , τους οποίους θέλουμε στο πλευρό μας.

Η πολύ καλή δουλειά που κάνουν ο πρόεδρος κος ΒΑΛΟΜΑΝΔΡΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας κος ΤΣΙΟΓΚΑΣ και τα άλλα μέλη του σωματείου αποστράτων Νομού Καρδίτσας είναι εμφανής και αποδίδει καρπούς.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο σύνδεσμος της ΙΡΑ Καρδίτσας με τους απόστρατους κος ΣΚΡΕΤΑΣ Γεώργιος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΙΡΑ Καρδίτσας ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος ο οποίος απήθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου της ΙΡΑ Καρδίτσας ΖΑΡΧΑΝΗ Γεώργιου, που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Rate this post