Κοντά στην εθνική μας ομάδα

ΝΕΑ ΙΡΑ on 13 Apr , 2023

          Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην νέα της έδρα και αυτό ήταν αρκετό για να βρεθούμε κοντά της, στον φιλικό αγώνα που έδωσε στο νεότευκτο OPAP Arena ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα της Λιθουανίας.

         Η τοπική μας διοίκηση διοργάνωσε και αυτή την εκδρομή θέλοντας να προσφέρει στα μέλη, τους φίλους και τις οικογένειες τους την ευκαιρία να γνωρίσουν το ολοκαίνουριο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία παρουσίας σε έναν αγώνα της εθνικών ομάδων. Με τη δυναμική παρουσία και της ακαδημίας ποδοσφαίρου «Πανελλήνιος Καρδίτσας», οι σχεδόν 100 εκδρομείς, ανάμεσα τους πολλά μικρά παιδιά, ταξίδεψαν στην Αθήνα και έδωσαν το παρών σε αυτή την πρώτη, ιστορική, παρουσία της ομάδας μας στο νέο γήπεδο. Δυστυχώς, η λευκή ισοπαλία στον αγώνα δεν έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουμε και μερικά όμορφα γκολ. Ίσως αυτό το γεγονός σταθεί αφορμή για το επόμενο ταξίδι…

        Η ΙΡΑ Καρδίτσας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Αλέξανδρο Σφήκα, για την υποστήριξη στη διοργάνωση αυτού του ταξιδιού. 

 

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

1.5/5 - (2 votes)