Κυκλοφοριακή αγωγή μέσα από το παιχνίδι στο Summer Camp του Κέντρου Παρέμβαση.

Στην πρώτη Πανελλήνια Κατασκήνωση του Κέντρου “Παρέμβαση” Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, βρέθηκε η ΙΡΑ Καρδίτσας.

Η τοπική μας διοίκηση πραγματοποίησε δραστηριότητες κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από το παιχνίδι στα παιδιά που συμμετείχαν στο Summer Camp του Κέντρου “Παρέμβαση” με την βοήθεια της Τροχαίας Καρδίτσας.

Οι μικροί μας φίλοι απασχολήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες, μαθαίνοντας ταυτόχρονα μέσα από το παιχνίδι βασικά θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Επίσης παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα περιπολικό της αστυνομίας, γεγονός που πραγματικά τους ενθουσίασε.

Η τοπική διοίκηση ΙΡΑ Καρδίτσας βρίσκεται πάντα κοντά σε δράσεις που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών και με ιδιαίτερη χαρά προσφέρει εθελοντικά της υπηρεσίες της.

Το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών Η Παρέμβαση ιδρύθηκε στην Καρδίτσα τον Φεβρουάριο του 2007 με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της λογοθεραπείας και της αντιμετώπισης ενός εύρους διαταραχών το Κέντρο αποτελεί έναν πλήρως οργανωμένο φορέα που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έγκαιρης αξιολόγησης, συστηματικής θεραπείας και ταχείας αντιμετώπισης των διαταραχών λόγου – ομιλίας – φωνής (λογοθεραπεία), κίνησης, συμπεριφοράς και μάθησης σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε εφήβους και σε ενήλικες.

Rate this post