Κυκλοφοριακή αγωγή στην Παυσιλυπούπολη Καρδίτσας

Δείτε τους νικητές της κλήρωσης !!!

Μια καινούρια αγάπη γεννήθηκε φέτος για την τοπική μας διοίκηση και ονομάζεται «Παυσιλυπούπολη». Πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Καρδίτσας που διοργανώθηκε φέτος για δεύτερη χρονιά από το Δήμο της πόλης στο πανέμορφο πάρκο του Παυσιλύπου.

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση των διοργανωτών και λάβαμε μέρος στη φετινή Παυσιλυπούπολη, όπου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας διοργανώσαμε τη δράση  «Εβδομάδα Τροχαίας – μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής», όπου τα παιδιά – επισκέπτες της Παυσιλυπούπολης είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς να κινούνται με ασφάλεια στους δρόμους μέσα από παιχνίδια.

Ταυτόχρονα υπήρχε η δυνατότητα να φωτογραφηθούν πάνω σε μια αστυνομική μοτοσικλέτα, να ντυθούν αστυνομικοί, να ζωγραφίσουν και πολλά άλλα, ενώ συμμετείχαν και σε κλήρωση για να κερδίσουν ανάλογα δώρα, όπως βιβλία κυκλοφοριακής αγωγής και κράνη ποδηλάτου.

Σε όλα τα παιδιά που πέρασαν από το σπιτάκι μας και υπολογίζονται περίπου στις 2.000, δόθηκε δώρο το αναμνηστικό τετράδιο κυκλοφοριακής αγωγής της Παυσιλυπούπολης. Για τη δράση μας αυτή ενημερώθηκε και ο Αρχηγός του Σώματος, Α/γος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, κατά την επίσκεψη του στην πόλη μας και εξέφρασε την ικανοποίηση του, λαβαίνοντας ως δώρο το μπλουζάκι των εθελοντών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας, κ . Βασίλειο Καραπιπέρη και το Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας, Α/Α’ κ. Σωκράτη Μαυρογιώργο που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την ιδέα της συμμετοχής μας στην Παυσιλυπούπολη και τους υπευθύνους της διοργάνωσης για την υποδοχή τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εθελοντές μας, Μαρία, Θάλεια, Ρίτα, Ελπίδα, Λίτσα, Κωνσταντίνα, Δήμητρα, Νίκο, Ηλία, Θανάση και Γιώργο που στελέχωσαν το σπιτάκι και με χαμόγελο υποδέχτηκαν τους μικρούς μας φίλους. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για την οικονομική της συμβολή στο τύπωμα του τετραδίου κυκλοφοριακής αγωγής.

  Όσον αφορά την κλήρωση μας νικητές αναδείχθηκαν οι:

 1. Βάλλας Ορέστης
 2. Σταμούλη Δήμητρα
 3. Σάρκα Ντανιέλα
 4. Τσιτόγλου Σωτήρης
 5. Μαγγίδας Ταξιάρχης

Κερδίζουν από ένα βιβλίο κυκλοφοριακής αγωγής

 1. Κόκορας Δημήτρης
 2. Ράικου Γεωργία
 3. Γόρδιος Αλέξανδρος

Κερδίζουν από ένα επιτραπέζιο  «κυκλοφοριακή αγωγή»

 1. Σκουταράς …..
 2. Κόφφας Νίκος
 3. Τσιτσώνης Ορέστης

Κερδίζουν από ένα κράνος ποδηλάτου

 

 ‘Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           

Γεώργιος Ζαρχανής                                                               Νικόλαος Γούσιας

dsc_1099

????????????????????????????????????

dsc_1113

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

dhmarxos

????????????????????????????????????

dsc_1013

 

 

 

Rate this post