Κυκλοφόρησε το περιοδικό ΔΥΝΑΜΗ με αφιέρωμα στην ΙΡΑ Καρδίτσας

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση λάβαμε το τεύχος 29 του εξαιρετικού περιοδικού «ΔΥΝΑΜΗ», που εκδίδει η αδελφική για εμάς τοπική διοίκηση Θεσσαλονίκης και περιέχει μεγάλο αφιέρωμα στις δράσεις της τοπικής μας διοίκησης. Στις περισσότερες από είκοσι σελίδες του αφιερώματος γίνεται εκτενής αναφορά σε μέρος των δράσεων της τοπικής μας διοίκησης κατά τα τελευταία χρόνια, με τρόπο ιδιαίτερα κολακευτικό που μας κάνει υπερήφανους.

Η τοπική μας διοίκηση έχει λάβει πολλές βραβεύσεις από τις επιτροπές του Εθνικού Τμήματος τα τελευταία χρόνια και το έργο της αναγνωρίζεται από τα περισσότερα στελέχη της ΙΡΑ, όμως το συγκεκριμένο αφιέρωμα του περιοδικού «ΔΥΝΑΜΗ» αποτελεί για εμάς την ύψιστη τιμή, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει να προβληθεί το έργο μιας τοπικής διοίκησης σε ένα τόσο εκτενές αφιέρωμα.

Είναι σημαντικό και δίνει… ΔΥΝΑΜΗ σε τοπικές διοικήσεις όπως η δική μας η προβολή του έργου τους, κάτι που συνεπάγεται και της αναγνώρισης που τυγχάνουν. Επιπλέον, το συγκεκριμένο τεύχος αποτελεί για εμάς αρχειακή παρακαταθήκη και σπουδαίο εργαλείο δουλειάς, καθώς θα διανεμηθεί στην περιοχή μας και θα αναγνωστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους προβάλλοντας το έργο της ΙΡΑ.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο εκφράζει τις βαθύτερες των ευχαριστιών γι’ αυτή την ιδιαίτερη τιμή που μας επιφύλαξε η τ.δ. Θεσσαλονίκης και ο υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού «ΔΥΝΑΜΗ», επιλέγοντας την δική μας τοπική για ένα τόσο εκτενές αφιέρωμα, κίνηση μοναδική που γίνεται για πρώτη φορά σε περιοδικό πανελλήνιας εμβέλειας που αφορά την Ένωση μας. Η τοπική διοίκηση Θεσσαλονίκης με τους αξιόλογους ανθρώπους – αδελφικούς φίλους που τη στελεχώνουν στέκεται συνεχώς δίπλα στις δραστήριες τοπικές διοικήσεις με χορήγηση λαβάρων, περιοδικών κ.ά., χάρη στα οποία πολλές από τις μικρότερες, σε μέγεθος, τοπικές διοικήσεις μπορούμε να καλύπτουμε τις εκδηλώσεις μας αξιοπρεπώς. Το συγκεκριμένο τεύχος του περιοδικού «ΔΥΝΑΜΗ», αποτελεί δε για εμάς την ισχυρότερη επιβεβαίωση ότι η τοπική διοίκηση Θεσσαλονίκης έχει ως μοναδικό στόχο την ανάδειξη του ουσιαστικού έργου της ΙΡΑ, το οποίο εν πολλοίς συντελείται μέσα από τη δραστηριότητα των τοπικών διοικήσεων, χωρίς να θέτει καμία διάκριση μεταξύ των τοπικών.

periodiko

κατεβάστε το περιοδικό εδώ

4.6/5 - (5 votes)