Μεγάλη διάκριση για τον Παπαδάκη – 2ος overall κατηγορίας classic στον Πανελλήνιο αγώνα IPSC

Μας καλομαθαίνει και μας αρέσει! Ο Μιχάλης Παπαδάκης, περίφημος σκοπευτής και μέλος μας, διακρίθηκε για μια ακόμη φορά σε πανελλήνιο επίπεδο κατακτώντας τη δεύτερη θέση overall κατηγορίας classic στον Πανελλήνιο αγώνα πρακτικής σκοποβολής IPSC, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κόρινθο.

Ο αθλητής του Α.Σ.Ο.Κ. «Άρτεμις» είχε μια ακόμη φορά απόδοση που κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και με εξαιρετικό αγώνα έφτασε στο ασημένιο μετάλλιο. Ταυτόχρονα ανανέωσε τη θέση του στην Εθνική Ομάδα και έτσι, μετά την πρόσφατη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Γαλλία, την επόμενη χρονιά θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό της Σερβίας.

Επίσης η ομάδα του Συλλόγου, αποτελούμενη από τον ίδιο και τους Αλέξανδρο Φωτόπουλο και Χρήστο Βυθόπουλο, κατέκτησε την πρώτη θέση στην ίδια κατηγορία. Οι τρεις προαναφερόμενοι, μαζί με τον ίδιο και τους Προκόπη Θανόπουλο, Παναγιώτη Γκένα και Φώτη Σακελλάρη αποτελούν την ομάδα πρακτικής σκοποβολής της τοπικής μας διοίκησης και μας γεμίζουν περηφάνια με τις επιδόσεις τους, αλλά και την ποιότητα τους σαν άνθρωποι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα αγωνίστηκε με τη φανέλα της τοπικής μας διοίκησης, κάνοντας μας διπλά ευτυχισμένους.

Από την τοπική μας διοίκηση ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλές ακόμα επιτυχίες για τα μέλη της ομάδας μας και ευχαριστούμε την κορυφαία εταιρεία του χώρου 5.11 Tactical για την χορηγία ένδυσης της ομάδας μας.