Μεγάλη πρόκριση – στον τελικό της διοργάνωσης Firegoal 2016 η ΙΡΑ Καρδίτσας (VIDEO)

Με νίκη στα πέναλτι (5-4) η ομάδα της ΙΡΑ Καρδίτσας επικράτησε της Ένωση Πυροσβεστών Δυτ. Θεσσαλίας ανατρέποντας τα προγνωστικά και πέρασε στον αυριανό τελικό.

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η δεύτερη του υπέροχου τριήμερου τουρνουά που διοργανώνει στην Καρδίτσα η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτ. Θεσσαλίας.

Θύτης ήταν η ομάδα μας και θύμα οι διοργανωτές οι οποίοι αν και ιδιαίτερα παραγωγικοί στον πρώτο αγώνα, σε αυτόν με αντίπαλο τη δική μας σκληροτράχηλη άμυνα έπαθαν αφλογιστία.

Η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας σε συνδυασμό με τον Κέρβερο τερματοφύλακα Άρη Τσιγγινέ κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν στην κανονική διάρκεια και μοιραία ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι ποδοσφαιριστές μας αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ψύχραιμοι και εύστοχοι και έτσι με τον Παπακώστα να εκτελεί το πέμπτο και τελευταίο νικητήριο πέναλτι έγιναν ένα κουβάρι από τους πανηγυρισμούς για την είσοδο στο μεγάλο τελικό της Α1 κατηγορίας.

Εκεί θα συναντήσουν την ομάδα των Πυροσβεστών Ν. Θεσσαλονίκης, που νίκησε στον άλλο ημιτελικό την Π.Υ. Αλεξανδρούπολης με 1-0, σε αγώνα που έγινε στο Μουζάκι. Για την Α2 κατηγορία θα αναμετρηθούν νωρίτερα η Α.Δ. Θεσσαλονίκης με τη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Στάδιο της πόλης με έναρξη του τελικού της Α2 κατηγορίας στις 11:00’ και του τελικού της Α1 κατηγορίας στις 12:00’. Θα ακολουθήσει η τελετή λήξη του τουρνουά και οι απονομές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Ημιτελικοί Α1 κατηγορίας:

ΙΡΑ Καρδίτσας  – Ένωση Πυροσβεστών Δυτ. Θεσσαλίας 0-0 (5-4 στα πέναλτι)

Πυροσβέστες Ν. Θεσσαλονίκης – Π.Υ. Αλεξανδρούπολης 1-0

Ημιτελικοί Α2 κατηγορίας:

ΔΙ.ΠΥ. Ν. Αχαΐας –  Α.Δ. Θεσσαλονίκης 0-0 (2-4 στα πέναλτι)

Π.Κ. Κασσάνδρειας Χαλκιδικής – Πυροσβέστες ΒΙ.ΠΕ. Βόλου 0-1

????????????????????????????????????

dsc_0012__1

Ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Θεοδωρόπουλος με τον αρχηγό της Π.Υ. Καρδίτσας

dsc_0014__1

dsc_0020__1

Η διαδικασία των πέναλτι

dsc_0026__1

dsc_0044__1

dsc_0050__1

 

????????????????????????????????????

dsc_0605__1

Rate this post