Μετατροπή του αστυνομικού σταθμού Νυμφαίου Φλώρινας σε ξενώνα της ΙΡΑ (ΙΡΑ HOUSE)

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Εθνικού τμήμτος ΙΡΑ βρέθηκε στην Φλώρινα για την παραλαβή του οικήματος του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Νυμφαίου, προκειμένου να μετατραπεί και να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας φιλοξενίας Ελλήνων και ξένων συναδέλφων μας και μελών των οικογενειών τους (IPA ΗOUSE).

Το σχετικό δελτίο τύπου του Εθνικού Τμήματος :

Επιβεβαιώνοντας την άριστη σχέση συνεργασίας της Ένωσής μας με την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος και κατόπιν εισηγητικού σημειώματος στον κ. Υπουργό, το οποίο και έκανε δεκτό, την 30-11-2015 αντιπροσωπεία του ΔΣ, αποτελούμενη από τους: Ιωάννη Καραπατάκη (Πρόεδρο) Νικόλαο Μαρούντα (Α Αντιπρόεδρο) και Κυριάκο Κάρκαλη (Αν.Γεν. Γραμματέα και αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων), μετέβη στη Φλώρινα όπου παρέλαβε το οίκημα του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Νυμφαίου, προκειμένου να μετατραπεί και να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας φιλοξενίας Ελλήνων και ξένων συναδέλφων μας και μελών των οικογενειών τους. (IPA ΗOUSE).

Παρόντες βεβαίως και ο Πρόεδρος της ΤΔ Φλώρινας κ. Αναστάσιος Παπαμιχαήλ, ο Ταμίας κ. Κυρκόπουλος Περικλής και ο Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων κ. Λούλατζης Ιωάννης. Το παραχωρητήριο υπεγράφη από τον Διοικητή του ΑΤ Αμύνταιου Α/Α κ. Δημήτριο Δημόπουλο και τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. Καραπατάκη.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος υπεσχέθη την αρωγή του, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου.

Εν συνεχεία μετέβη στο Νυμφαίο, στο ιστορικό και παραδοσιακό χωριό της Φλώρινας, όπου διενήργησε μια πρώτη αυτοψία του χώρου, προκειμένου να αποκτήσει αντίληψη της έκτασης και του κόστους των εργασιών, που θα απαιτηθούν για την τελική διαμόρφωση.

Πράγματι, πρόκειται για ένα καταπληκτικό ακίνητο, στο οποίο οι εργασίες θα ξεκινήσουν την προσεχή άνοιξη του 2016 και αναμένεται ο ξενώνας να είναι διαθέσιμος στα μέλη μας την επόμενη χειμερινή σεζόν.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Εθνικό Τμήμα, βαθιά προσηλωμένο στους στόχους του για πρόοδο και ανάπτυξη της Ένωσής μας και έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχουν περιέλθει τα μέλη στις δύσκολες αυτές εποχές, συνεχίζει να υλοποιεί τις δεσμεύσεις του με μεγάλα έργα πνοής, τα οποία θα δώσουν ανάσα στον δοκιμαζόμενο Αστυνομικό και την οικογένειά του.

Ευχαριστούμε θερμά την ΤΔ Φλώρινας για τις πρωτοβουλίες και την άριστη συνεργασία.

Ευελπιστούμε σε παρόμοιες δράσεις και σε άλλα μέρη της πατρίδας μας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

SERVO PER AMIKECO

       Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

   Ιωάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ                                 Σπυρίδων Φώτογλου

DSCN0642_700

DSCN0655_700

DSCN0668_700

N1_700.

N2_700

Rate this post