Με επιτυχία η κοπή πίτας της ΙΡΑ Καρδίτσας στο «Καζάρμα»

Ήταν όλα υπέροχα! Ο εκλεπτυσμένος χώρος του εστιατορίου στο Kazarma Lake Resort & Spa***** , μοναδικός. Το ειδικά διαλεγμένο μενού, γευστικότατο. Η συμμετοχή, μεγάλη. Οι άνθρωποι καλοντυμένοι και χαμογελαστοί σε μια ακόμα εκδήλωση της τοπικής μας διοίκησης.

Έτσι κύλησε μια ακόμα υπέροχη βραδιά που οργάνωσε η ΙΡΑ Καρδίτσας για τα μέλη και τους φίλους της, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Φέτος, η ημερομηνία συνέπιπτε με την επέτειο ίδρυσης της τοπικής μας, η οποία έκλεισε 26 χρόνια ζωής και δράσης στους κόλπους της ΙΡΑ. Η φετινή χρονιά μας βρίσκει ακόμη πιο δυνατούς, με περισσότερες εμπειρίες, αλλά και νέες ιδέες που θα υλοποιηθούν σταδιακά.

Αυτή την όμορφη βραδιά επιλέξαμε για να τιμήσουμε το Περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τόσο για τη συμβολή του στη διεξαγωγή του 12ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Διευθύνσεων Αστυνομίας, όσο και για την πολύπλευρη προσφορά του γενικότερα. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος κ. Αντωνόπουλος. Μαζί μας επίσης ήταν η Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας (E.C.F.P.O), κ. Γιώτα Λουρίδα και αντιπροσωπεία της τ.δ. Τρικάλων. Η τυχερή της βραδιάς κέρδισε τη δωρεάν συμμετοχή της στο ταξίδι που θα κάνουμε στη Σερβία, 7-10 Απριλίου!

image003

image004

image12001

image12002

image12003

image12004

image002

5/5 - (1 vote)