Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του Θεάτρου Όψεις για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Το θεατρικό έργο « Μια Τρελή-Τρελή Σαραντάρα» των Α. Σακελάριου και Χ. Γιαννακόπουλου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη και φίλοι της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην θεατρική σκηνή του Θεάτρου Όψεις στην Καρδίτσα.

Η θεατρική ομάδα της Βασιλικής Μακρή με σκηνοθέτη τον Παύλο Βησσαρίου, εντυπωσίασε το κοινό που έδωσε δυναμικό παρόν στην πρόσκληση της τοπικής μας διοίκησης, γεμίζοντας ασφυκτικά την θεατρική σκηνή.

Οι αμέτρητες στιγμές γέλιου έκαναν τους θεατές να ξεχάσουν την καθημερινότητα και οι εντυπωσιακές ερμηνείες των ηθοποιών τους συνεπήραν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

Όσον αφορά το χώρο της σκηνής πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένα διακοσμημένο χώρο , φτιαγμένο με πολύ μεράκι και φαντασία που βρίσκεται στην οδό  Γαρδικίου 8 (Πίσω από το Παυσίλυπο), στην Καρδίτσα.

Πραγματικά αξίζει να δείτε μια παράσταση αυτής της μοναδικής θεατρικής σκηνής που προάγει τον πολιτισμό στην πόλη μας.

Στο τέλος της παράστασης ο γενικός γραμματέας ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης την κα Βασιλική Μακρή και τον σκηνοθέτη Παύλο Βησσαρίου και επέδωσε συμβολικά ένα θυρεό της τοπικής μας διοίκησης.

 Ακόμη ευχαρίστησε όσους παρευρέθησαν τονίζοντας ότι αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την οργάνωση στο μέλλον και άλλων δράσεων για τα μέλη και τους φίλους μας.

Επισκεφτείτε εδώ την σελίδα του Θεάτρου Όψεις στο Facebook.

Rate this post